Libnet.ro
UNICEF

19:15

Vali Bacanu, unul dintre cei mai cunoscuti montaniarzi din Bucegi, a murit la varsta de 68 de ani

Adevărul Adevărul,
Vali Bacanu, unul dintre cei mai cunoscuti montaniarzi din Bucegi, a murit la varsta de 68 de ani

Unul dintre cei mai cunoscuti montaniarzi din Dambovita, dascal a zeci de ghizi montani, Vali Bacanu, a murit la varsta de ani. Un accident groanic i-a curmat viata. Medicii au incercat sa il tina in viata, dar nu au reusit. continuă pe Adevărul

Cum a fugit in Germania unul dintre cei mai buni tintasi din Romania: Am zis: copiii mei sa nu manance oase, ci sa traiasca in mod onorabil si omenesc

Timisoreanul Adalbert Oster, de mai multe ori campion national la tir cu talere si reprezentant al Romaniei la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976, povesteste cum a reusit sa emigreze in urma cu aproape 40 de ani in Germania si cum a ridicat de la zero o echipa de tir in tara adoptiva.

Consultant in turism: Sezonul estival 2018, unul dintre cele mai bune din ultimii 20 de ani

Sezonul estival 2018 a generat incasari cu pana la 25% mai mari datorita, in principal, voucherelor de vacanta si intensificarii rutelor de zbor intern, dar si intrarii pe piata a unor companii aeriene care conecteaza Europa de mai multe orase din.

Caz socant intr-unul dintre cele mai civilizatestate din lume! Studenta, desfiguratade iubit dintr-unun motiv incredibil

Melissa Gentz, in varsta de 22 e ani, este o studenta din Brazilia, care a fost batuta cu bestialitate de logdnicul ei Eric Bretz, in varsta de 25 de ani. Victima s-a filmat si a postat pe Instagram.

Trenurile care vor face o oprire suplimentara la Negreni, unul dintre cele mai vechi targuri din Ardeal

Sase trenuri vor face o oprire suplimentara de joi, 11 octombrie, pana duminica, 14 octombrie, inclusiv in centrul satului Negreni, unde se desfasoara unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania.

365 de eroi ai Romaniei. Mircea Dinescu, poetul revolutionar

Toti il stim drept gazetar, dar Mircea Dinescu este unul dintre cei mai cunoscuti poeti contemporani si o personalitate extrem de prezenta in spatiul public. A studiat Jurnalismul si timp de sapte ani a fost.

VIDEO Fincantieri, cel mai mare angajator din industria constructiilor de nave din Romania

Vard Braila si Vard Tulcea sunt doua santiere surori ale VARD subsidiara norvegiana a Grupului Fincantieri, unul dintre cei mai mari constructori de nave din lume care, in urma cu ceva ani, a ales Romania pentru planul sau de dezvoltare.

Detalii noi in cazul otravirii fostului agent dublu rus Serghei Skripal. Unul dintre suspecti a calatorit in Transnistria

Noi detalii au fost descoperite in cazul cazul otravirii fostului agent dublu rus Serghei Skripal. Unul dintre suspecti a calatorit frecvent in regiunea transnistreana intre anii 2010-2013, scrie Bellingcat.

Noi date privind referendumul: Prezenta la vot a fost de 21,08%. Dintre cei prezenti 91,57% au votat DA

UPDATE:Biroul Electoral Central a anuntat noi date la ora 13 dupa centralizarea rezultatelor din 99,8% din sectiile de votare. Dintre cei care au votat 91,57% au votat DA pentru modificarea Constitutiei, iar.

Noi date privind referendumul: Prezenta la vot a fost de 20,96%. Dintre cei prezenti 91,61% au votat DA

Biroul Electoral Central a prezentat noi date privind prezenta la vot in cadrul referendumului pentru familia traditionala. Astfel, prezenta la vot este de 20,96%, conform datelor publicate la ora 10. Mai exact,.

Referendum 2018. Peste 120.000 de romni au votat n strainatate la referendumul pentru familie. n ce tari au mers cei mai multi la urne

Peste 120. 000 de romani aflati in afara tarii si-au exprimat optiunea la referendumul pentru modificarea definitiei familiei in Constitutie. Potrivit datelor anuntate duminica seara de Biroul Electoral Central BEC), pana la ora 21. 00, ora Romaniei la inchiderea urnelor in tara), in strainatate au votat in total 121. 118 de alegatori, peste 50% dintre ei numai in Italia, Spania si Marea Britanie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )