Libnet.ro
UNICEF

09:30

Coca Cola, Pepsi, Nestle, Danone, cei mai mari poluatori cu recipiente de plastic

Adevărul Adevărul,
Coca Cola, Pepsi, Nestle, Danone, cei mai mari poluatori cu recipiente de plastic

Productia de obiecte din plastic a crescut constant in ultimii 60 70 de ani, ajungand la circa 320 milioane de tone pe an. O mare parte din aceasta cantitate ajunge insa la gunoi dupa o singura utilizare, mai putin de 9% fiind reciclata. continuă pe Adevărul

A fost intocmit Topul celor mai mari 100 de companii din sud-estul Europei. Locul 1 este ocupat de o firma din Romania

Topul celor mai mari 100 de companii din sud-estul Europei este ocupat, pentru al patrulea an consecutiv, de Dacia. La editia din acest an a clasamentului celor mai mari 100 de companii non-financiare din sud-estul.

A fost intocmit Topul celor mai mari 100 de companii din sud-estul Europei. Locul 1 este ocupat de o firma din Romania

Topul celor mai mari 100 de companii din sud-estul Europei este ocupat, pentru al patrulea an consecutiv, de Dacia. La editia din acest an a clasamentului celor mai mari 100 de companii non-financiare din sud-estul.

Valoarea fuziunilor si achizitiilor din Romnia, n crestere. Cele mai mari tranzactii

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a avut o vara fierbinte in trimestrul al treilea, cu tranzactii a caror valoare anuntata a fost de 809 milioane de euro in total, mai mult decat dublu fata de cele 391 de milioane de euro din trimestrul al doilea, potrivit Deloitte. Printre cele mai mari tranzactii: UiPath si Urgent Cargus.

2018 are potentialul sa fie al doilea an cu cele mai mari sanctiuni din istorie

2018 are potentialul sa fie al doilea an cu cele mai mari sanctiuni aplicate de Consiliul Concurentei in istoria sa, a anuntat, sambata, presedintele autoritatii, Bogdan Chitritoiu. Prezent la seminarul organizat la Sinaia de institutia pe care o conduce si de Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR), acesta a amintit ca, la inceputul anului 2012, Consiliul Concurentei a sanctionat companiile petroliere cu amenzi totale de peste 200 milioane euro.

Cei mai bogati oameni ai lumii au pierdut intr-o singura zi 99 de miliarde de dolari

Cei mai bogati 500 de oameni ai lumii au pierdut miercuri 99 de miliarde de dolari, dupa ce turbulentele de pe Wall Street s-au extins pe plan global, transmite Bloomberg. Este al doilea declin semnificativ.

Cei mai bogati oameni din lume, pierderi financiare masive

Cei mai bogati 500 de oameni ai lumii au pierdut, ieri, 99 de miliarde de dolari, dupa ce turbulentele de pe Wall Street s-au extins pe plan global, transmite Bloomberg.

Vali Bacanu, unul dintre cei mai cunoscuti montaniarzi din Bucegi, a murit la varsta de 68 de ani

Unul dintre cei mai cunoscuti montaniarzi din Dambovita, dascal a zeci de ghizi montani, Vali Bacanu, a murit la varsta de ani. Un accident groanic i-a curmat viata. Medicii au incercat sa il tina in viata, dar nu au reusit.

Business report:Peste 9.000 de romni au primit pensii speciale de peste cinci ori mai mari dect contributia, n primul semestru din 2018; Guvernul se mprumuta din ce n ce mai scump. A mai luat 1,75 miliarde euro; Acordarea de fonduri europene ar putea fi

Dobanzile si-au reluat cresterea si pun presiune pe imprumuturile de sfarsit de an ale MFP. BNR sare in ajutor. Tendinta de scadere a. Cartierele cautate pentru noile blocuri ale orasului. Ce preturi se cer pe apartamente in aceste zone?Cele mai cautate cartiere pentru.

Noi scumpiri pe piata imobiliara. Care este situatia in cele mai mari orase

Dupa o perioada in care asteptarile de pe piata imobiliara s-au mai temperat, proprietarii au inceput din nou sa majoreze preturile, in special sub influenta preturilor.

Peste 60% din populatia totala a Romaniei este apta de munca. Unde sunt cele mai multe persoane active si unde sunt cei mai multi someri?

Din cei 19,5 milioane de rezidenti in Romania, 12,4 milioane sunt apti de munca; din acestia, 8,7 milioane sunt activi, iar restul sunt in pregatire profesionala. Domeniile in care activeaza cei mai multi romani sunt industria, agricultura si comertul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )