Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cei mai bogati romani si averile lor fabuloase. Cine are cei mai multi bani in cont

Antena3 Antena3,
Cei mai bogati romani si averile lor fabuloase. Cine are cei mai multi bani in cont

Cei mai bogati 10 oameni ai lumii au, cumulat, o avere de trei ori mai mare decat PIB-ul Romaniei. Ierarhia miliardarilor romani s-a schimbat si ea, Maria Linda ne spune cine are cei mai multi bani in cont. continuă pe Antena3

Cati bani castiga cei mai bogati bugetari. Klaus Iohannis ia de 4 ori mai putin

Declaratiile de avere ale celor sus pusi in stat arata o bunastare graitoare, socotind chiar si numai veniturile lor anuale, care depasesc de patru ori sumele pe care le incaseaza seful statului, Klaus Iohannis. Cu banii stransi in cele patru anotimpuri, nababii pot cumpara un apartament cu 3-4 camere intr-o zona din inima Capitalei. Cine .

Cei mai bogati oameni din lume. 26 de persoane au jumatate din averea globala

Jumatate din averea lumii este detinuta de doar 26 de persoane. Populatia totala a lumii insumeaza 7,8 miliarde de oameni. Astfel, Antonio Guterres, secretarul general al ONU, spune ca lumea sufera de inegalitate. Cele mai bogate 26 de persoane din lume detin jumatate din averea globala. Restul este detinut de 7,8 miliarde de oameni 26 .

Topul municipiilor si oraselor pe care cei mai multi romani le abandoneaza. Cea mai mare rata a plecarilor este in orasul despre care primarul spune ca oricui ii e greu sa-l paraseasca

Anul trecut, peste 400. 000 de romani au parasit localitatea in care locuiau, mutandu-se in alta parte- fie in tara fie in strainatate. Ori se casatoreau, ori isi gaseau un job mai bun, ori localitatea in care traisera nu le mai oferea sperante pentru viitor. Media plecarilor cu domiciliul din ultimii 5 ani este de aproximativ de 375. 000an. Anul trecut, bariera celor 400. 000 de plecari a fost depasita.

Cum arata sotia lui Marcel Iures, unul dintre cei mai cunoscuti actori romani

Marcel Iures, in varsta de 69 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti actori din Romania. Acesta a jucat si in cateva filme de top la Hollywood. Cu toate acestea, sotia sa, Irina, a preferat sa fie o.

Compania chineza Haier, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, se pregateste sa deschida o fabrica in judetul Prahova: Cate locuri de munca ar urma sa fie create (VIDEO)

Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, gigantul chinez Haier va deschide o fabrica in judetul Prahova. Compania se pregateste sa deschida o fabrica de frigidere in parcul industrial di.

Compania chineza Haier, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, se pregateste sa deschida o fabrica in judetul Prahova: Proteste in Franta dupa decizia de mutare a liniilor de productie (VIDEO)

Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, gigantul chinez Haier va deschide o fabrica in judetul Prahova. Compania se pregateste sa deschida o fabrica de frigidere in parcul industrial di.

Vedeta devastata de moartea interlopului Emi Pian: A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Fosta vedeta a emisiunii Insula Iubirii, ispita Bianca Pop, a reactionat pe retelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Se pare ca vedeta este devastata de disparitia celui pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni.

Anuntul care pune pe jar tenisul mondial! Simona Halep si Ion Tiriac sunt cei mai afectati

Pandemia de coronavirus a blocat mare parte a acestui sezon si continua sa afecteze tenisul in intreaga lume. Ion Tiriac a anuntat ieri, printr-un comunicat, ca autoritatile locale i-au recomandat sa nu organizeze turneul de la Madrid. Miliardarul roman, patronul competitiei din Spania, spunea ca va lua o decizie in scurt timp. Conform jurnalistilor de .

EXCLUSIV TOP 5 cei mai activi politicieni din Parlament. Florin Iordache, cifre record

Florin Iordache este deputatul cu cele mai multe luari de cuvant in Parlament. Pana in prezent, in legislatura 2016-2020, fostul ministru al Justitiei s-a adresat Plenului Parlamentului de aproape 3. 000 de ori,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )