Libnet.ro
UNICEF

10:45

Compania chineza Haier, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, se pregateste sa deschida o fabrica in judetul Prahova: Cate locuri de munca ar urma sa fie create (VIDEO)

B1 B1,
Compania chineza Haier, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, se pregateste sa deschida o fabrica in judetul Prahova: Cate locuri de munca ar urma sa fie create (VIDEO)

Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, gigantul chinez Haier va deschide o fabrica in judetul Prahova. Compania se pregateste sa deschida o fabrica de frigidere in parcul industrial di. continuă pe B1

Compania chineza Haier, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, se pregateste sa deschida o fabrica in judetul Prahova: Proteste in Franta dupa decizia de mutare a liniilor de productie (VIDEO)

Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, gigantul chinez Haier va deschide o fabrica in judetul Prahova. Compania se pregateste sa deschida o fabrica de frigidere in parcul industrial di.

Vedeta devastata de moartea interlopului Emi Pian: A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Fosta vedeta a emisiunii Insula Iubirii, ispita Bianca Pop, a reactionat pe retelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Se pare ca vedeta este devastata de disparitia celui pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni.

Cum arata sotia lui Marcel Iures, unul dintre cei mai cunoscuti actori romani

Marcel Iures, in varsta de 69 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti actori din Romania. Acesta a jucat si in cateva filme de top la Hollywood. Cu toate acestea, sotia sa, Irina, a preferat sa fie o.

Unul dintre cele mai mari mistere, dezlegat: de unde provin pietrele imense folosite la Stonehenge

Pietrele Stonehenge au fost indelung studiate, iar raspunsurile legate de misterul aparitiei lor au aparut intotdeauna cu greu. Arheologii si istoricii nu au reusit sa gaseasca legaturi.

Spitalul din Mioveni, unul dintre cele mai noi, are opt posturi de medici ATI, toate vacante

Spitalul din orasul Mioveni are in organigrama opt posturi de medici ATI dar niciunul dintre ele nu .

Hackerul adolescent care a speriat unele dintre cele mai mari vedete din lume

Un hacker adolescent din Florida este creierul din spatele operatiunii de spargere a conturilor de Twitter a mai multor celebritati, politicieni si moguli, care a avut loc in decursul lunii.

Una dintre cele mai mari banci a facut anuntul. Zeci de mii de romani vizati. Se intampla deja

Banca Romana de Dezvoltare a venit cu un anunt important pentru Romania. in ciuda pierderilor inregistrate, BRD a venit si cu un beneficiu. BRD sustine ca in perioada starii de urgenta,.

Grupul ALRO isi reafirma angajamentul fata de dezvoltarea durabila si economia circulara

BVB: ALR, Compania sau ALRO), unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu integrati pe verticala din Europa, dupa capacitatea de productie, a publicat cel de-al treilea Raport de Sustenabilitate consolidat pentru anul 2019, care ofera o imagine de ansamblu transparenta si detaliata a eforturilor Grupului in domenii-cheie precum mediul inconjurator, al politicilor sociale si de guvernare corporativa, importante atat pentru pentru investitorii, angajatii, clientii companiei, cat si pentru alte parti interesate.

Alina Antonie, Legal Director, Huawei Romania: Respectarea cerintelor liberei concurente ar crea cadrul pentru implementarea celei mai bune solutii tehnice 5G pentru Romania si romani

Huawei Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala ICT. Prezenta in Romania din anul 2003, compania a deschis aici, pe parcursul anilor, mai multe centre de servicii globale. Tara noastra ocupa un loc strategic, alaturi de Germania, in dezvoltarea amprentei Huawei la nivel european.

Carrefour vine cu un anunt groaznic pentru toti clientii: metoda prin care pot fi inselati

Carrefour este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de retail din Romania. Reprezentantii hipermarketului au venit cu o veste proasta pentru clienti: ar putea cadea victima unei inselaciuni care.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )