Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cei mai buni elevi matematicieni s-au intrecut la Concursul NationalTeodor Topan. Cine sunt castigatorii

Adevărul Adevărul,
Cei mai buni elevi matematicieni s-au intrecut la Concursul NationalTeodor Topan. Cine sunt castigatorii

Cea de-a XII-a editie a Concursului National de Matematica Teodor Topan a avut loc la finele acestei saptamani, la Simleu Silvaniei. continuă pe Adevărul

Premii pentru cei mai buni jurnalisti ai anului 2017

Cei mai buni jurnalisti ai anului 2017 au fost premiati joi seara, 14 decembrie, la Gala anuala de decernare a premiilor a Clubului de presa din Chisinau, organizata de Centrul pentru Jurnalism Independent si Comitetul pentru Libertatea Presei, transmite IPN.

Boierii de Vaslui. Cei mai bogati edili din cel mai sarac judet al Romaniei. Topul salariilor din administratia locala

Liderii politici din Vaslui, unul dintre cele mai sarace judete din tara, vor merge de la 1 ianuarie sa-si ia salariile cu sacul. Jurnalistii de la vremeanoua. ro au prezentat un top al salariilor din.

Unul dintre cei mai bogati canadieni, Barry Sherman, si sotia sa au fost gasiti morti in casa

Politia canadiana spune ca investigheaza mortile misterioase ale lui Barry Sherman, fondatorul companiei farmaceutice Apotex Inc, si a sotiei sale, Honey, unul dintre cele mai bogate cupluri canadiene, ale caror corpuri neinsufletite au fost gasite vineri in casa lor, relateaza Reuters.

Ce universitati au produs cei mai multi fondatori de afaceri miliardari

A deveni fondator al unei companii unicorn este un vis pe care multi antreprenori spera sa-l realizeze, iar multi incearca sa descopere ceea ce este nevoie pentru a deveni un astfel de fondator. In timp ce munca grea si daruirea sunt cerintele minime, impreuna cu un concept inovator, este nevoie de mai mult decat atat pentru a ajunge in topuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )