Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cei mai buni parasutisti romani se intrec la Campionatul National pe aerodromul din Clinceni, timp de o saptamana

Antena3 Antena3,
Cei mai buni parasutisti romani se intrec la Campionatul National pe aerodromul din Clinceni, timp de o saptamana

Cei mai buni parasutisti din tara se intrec la Campionatul National, pe aerodromul din Clinceni. Daca sunteti pasionati de sporturi extreme mergeti sa vedeti spectacolul oferit de parasutisti. Sportivii. continuă pe Antena3

Reghe e rege, Petrescu, porumbelul pacii: destine diferite pentru doi dintre cei mai buni antrenori romani in Asia

Daca Laurentiu Reghecampf e la un pas de a castiga Liga Campionilor Asiei cu sauditii de la Al-Hilal, in schimb, in Qatar, echipa Bursucului, Al-Arabi, e marea dezamagire a startului de sezon.

Unul dintre cei mai cautati baroni ai drogurilor, arestat in Mexic

Hector Beltran Leyva, unul dintre cei mai cautati baroni ai drogurilor in Mexic si Statele Unite ale Americii, a fost arestat de catre fortele armate mexicane, a anuntat Ministerul mexican al Justitiei.

Ei sunt cei mai instariti oameni din America: primele 10 pozitii din topul Forbes

In noul numar Forbes 400 gasim o lista cu cei mai bogati americani, a caror avere cumulata depaseste 2,29 mii de miliarde de dolari, in crestere fata de anul interior si momentan cea mai ridicata valoare din istoria Forbes . Cunoaste-i.

David Lodge, unul dintre cei mai mari romancieri britanici, a venit la FILIT Iasi

Unul dintre deja clasicii literaturii britanice, David Lodge, a fost invitatul principal al primei seri a Festivalului International de Literatura si Traducere FILIT), care a inceput miercuri la Iasi. Desi a declarat ca nu mai calatoreste la conferinte internationale, din cauza varstei si a problemelor de auz, scriitorul le-a marturisit spectatorilor prezenti la Teatrul National Vasile Alecsandri ca a venit in Romania deoarece a auzit ca aici cartile sale sunt foarte populare si a vrut sa afle de ce se intampla acest lucru.

Daily Income. Romanii muncesc mult si produc putin. Cine sunt cei mai harnici europeni

Romanii muncesc mult. 40 de ore pe saptamana, peste media UE de 38, scrie The Guardian. Desi poate nu va vine sa credeti, mai mult decat noi muncesc grecii, 42 de ore. De altfel, in afara de greci, mai suntem.

Judetele cu cei mai multi pensionari din Romania. Si cele cu cele mai mari pensii

Here we go. In Giurgiu si Teleorman avem cate 18 pensionari la 10 salariati. Media pe tara e de 10:10. Bihor, Gorj, Iasi, Satu-Mare si Tulcea sunt pe medie, Capitala sta mai bine 5 pensionari la 10 salariati). Judetele cu pensionari mai putini decat salariati sunt doar 10 la numar. Restul sunt pe rosu din acest punct de vedere. Datele sunt din iunie 2014, scrie Dan Popa peblogul Hymerion. ro.

Cat castiga cei mai cunoscuti actori de la Hollywood

De la nume grele precum Leonardo DiCaprio, Sandra Bullock sau Robert Downey Jr. si pana la actori cu figuri mai fresh, cum ar fi Jennifer Lawrence sau Bradley Cooper, iata in continuare cat castiga starurile de la Hollywood!.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )