Libnet.ro
UNICEF

07:15

David Lodge, unul dintre cei mai mari romancieri britanici, a venit la FILIT Iasi

România Liberă România Liberă,
David Lodge, unul dintre cei mai mari romancieri britanici, a venit la FILIT Iasi

Unul dintre deja clasicii literaturii britanice, David Lodge, a fost invitatul principal al primei seri a Festivalului International de Literatura si Traducere FILIT), care a inceput miercuri la Iasi. Desi a declarat ca nu mai calatoreste la conferinte internationale, din cauza varstei si a problemelor de auz, scriitorul le-a marturisit spectatorilor prezenti la Teatrul National Vasile Alecsandri ca a venit in Romania deoarece a auzit ca aici cartile sale sunt foarte populare si a vrut sa afle de ce se intampla acest lucru. continuă pe România Liberă

Unul dintre cei mai cautati baroni ai drogurilor, arestat in Mexic

Hector Beltran Leyva, unul dintre cei mai cautati baroni ai drogurilor in Mexic si Statele Unite ale Americii, a fost arestat de catre fortele armate mexicane, a anuntat Ministerul mexican al Justitiei.

Unul dintre cei mai cunoscuti ilustratori din lume vine la ICE Comic Con

Ice Comic Con anunta sosirea unui alt artist grafic de renume care va sta de vorba cu publicul si va dezvalui din secretele artei sale. Noah Bradley vine tocmai din Australia si se alatura celorlalti doi artisti confirmati pana acum, Alessandro Vitti Marvel) si Guillermo Ortego Marvel, DC Comics), precum si starului din Game of Thrones si Star Wars: Episode 7, Miltos Yerolemou. Noah este un artist desavarsit, un spirit liber care adora sa calatoreasca, iar impresiile culese se reflecta in creatiile sale.

AMBASADOR pentru Romania. Unul din cei mai renumiti fotografi ai National Geographic, fermecat de Bucuresti

Andrew Evans, unul din cei mai renumiti fotografi ai National Geographic, se afla de mai bine de o saptamana in Bucuresti, unde a inceput filmarile pentru un documentar cu tema istorica. Fotograful s-a lasat.

Victor Ponta, pentru CNN: Independenta energetica, unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune

Independenta energetica reprezinta unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune. Afirmatia a fost facuta de premierul Victor Ponta in cadrul unei interventii la postul.

Hong Kong-ul s-a transformat peste noapte. Unul din cele mai mari centre economice ale lumii este acum capitala protestelor

De doua nopti consecutiv, chinezii dorm sub cerul liber pentru a avea parte de un scrutin electoral liber si corect. Zeci de mii de manifestanti au ocupat centrul Hong Kongului si promit ca nu vor elibera strazile.

Una dintre cele mai mari catastrofe ecologice ale omenirii. Marea omorata de oameni

Lacul Aral cunoscut si sub denumirea de Marea Aral) era, in anii `60, al patrulea lac al lumii in functie de marimea bazinului. in 2014, din cauza devierii apelor raurilor care il alimentau, lacul a secat, asa.

David Guetta are VESTI MARI pentru fanii sai! Vezi AICI despre ce este vorba!

Unul dintre cei mai cool si mai iubiti DJ ai momentului este pregatit sa ia din nou cu asalt topurile.

Scriitorul David Lodge, la FILIT: Surzenia e comica, orbirea e tragica

Vedeta incontestabila a primei zile a Festivalului International de Literatura si Traducere Iasi FILIT), miercuri, a fost autorul britanic David Lodge, caruia i-a fost dedicata o seara speciala in Sala mare a Teatrului National Vasile Alecsandri.

COLABORARE BOMBA! Un CELEBRU PRODUCATOR INTERNATIONAL, in vizita in Bucuresti! Lucreaza cu O ARTISTA DE TOP din Romania!

Este unul dintre cei mai mari producatori muzicali ai lumii, cu hit-uri internationale lucrate pentru artisti precum Lady GaGa, Nicki.

Cisco si-a bugetat investitii de 1 miliard de dolari in reteaua globala de cloud computing

Cisco Systems , unul dintre cei mai mari producatori de solutii de retelistica la nivel global, si-a bugetat investii de un miliard de dolari pentru urmatorii doi ani, in extinderea solutiilor de cloud, transmite Reuters .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )