Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cei mai buni studenti la management, premiati de Liga Profesionista de Fotbal

România Liberă România Liberă,
Cei mai buni studenti la management, premiati de Liga Profesionista de Fotbal

Patru burse de merit in valoare de 1000 de euro fiecare vor ajunge la cei mai buni studenti ai Facultatii de Management din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative. Liga Profesionista de Fotbal este cea care acorda aceste burse, in premiera. continuă pe România Liberă

Cei mai buni parasutisti romani se intrec la Campionatul National pe aerodromul din Clinceni, timp de o saptamana

Cei mai buni parasutisti din tara se intrec la Campionatul National, pe aerodromul din Clinceni. Daca sunteti pasionati de sporturi extreme mergeti sa vedeti spectacolul oferit de parasutisti. Sportivii.

FOTO Cei mai buni rutieristi din tara, desemnati la Vaslui

Duminica, au fost desemnati castigatorii concursul de educatie rutiera CUPA PODUL iNALT 2014 - editia a-XI-a. La aceasta competitie, organizata Scoala Gimnaziala Dimitrie Cantemir Vaslui, Primaria municipiului Vaslui si Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui, s-au intrecut copii din 14 judete ale tarii.

Cei mai bogati oameni din lume in tehnologie: miliardarii care detin imperii sau au facut avere din IT

Invart business-uri de miliarde si detin averi impresionante. Cine sunt cei mai bogati miliardari din lume care au facut avere din IT si la cati bani detin in momentul de fata, aflati in prezentarea de mai jos.

Cat castiga cei mai cunoscuti actori de la Hollywood

De la nume grele precum Leonardo DiCaprio, Sandra Bullock sau Robert Downey Jr. si pana la actori cu figuri mai fresh, cum ar fi Jennifer Lawrence sau Bradley Cooper, iata in continuare cat castiga starurile de la Hollywood!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )