Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cei mai bogati oameni din lume in tehnologie: miliardarii care detin imperii sau au facut avere din IT

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cei mai bogati oameni din lume in tehnologie: miliardarii care detin imperii sau au facut avere din IT

Invart business-uri de miliarde si detin averi impresionante. Cine sunt cei mai bogati miliardari din lume care au facut avere din IT si la cati bani detin in momentul de fata, aflati in prezentarea de mai jos. continuă pe Wall-Street Ro

Episodul 2. Campania RL Cei mai bogati romani din cele mai sarace judete: Cum a ajuns deputatul-fermier Iliuta la 4.500 ha de teren si 15 milioane euro

Vasile Iliuta, agricultor din Baragan si membru al Parlamentului, recunoaste ca a dat spaga daca cineva i-a cerut si admite ca lipsa de reguli din agricultura romaneasca i-a permis sa exploateze 4. 500 de hectare de teren arabil, o suprafata imensa in Uniunea Europeana.

Un elvetian a cultivat cel mai mare dovleac din lume

Un elvetian a reusit sa cultive cel mai mare dovleac din lume care cantareste nu mai putin de 953,5 kg, informeaza Agerpres. Acesta a fost prezentat la un concurs la Jona, cantonul St. Gallen.

Top 10 cele mai valoroase branduri din lume apartin companiilor americane. Iata care sunt

Apple este cel mai valoros brand din lume, evaluat la 113 miliarde dolari, urmat la distanta destul de mare de Google 67,4 miliarde dolari) si Coca-Cola 64,7 miliarde dolari), intr-un top realizat de eurobrand,.

Cele mai valoroase branduri din lume: Apple, in fruntea clasamentului

Peisajul brandurilor americane este dominat de sectorul IT Tehnologie, bunuri de larg consum si servicii financiare. Europa este prezenta in top cu 41 de branduri, brandurile germane clasandu-se pe primele pozitii, iar Asia este prezenta cu 13.

Ce ne poate invata casa lui Warren Buffett despre succes

A fi bogat nu inseamna aproape deloc sa fii opulent. O asemenea lectie importanta pentru cei care poseda averi impresionante poate fi invatata daca ne uitam la casa miliardarului american Warren Buffett, unul dintre cei mai bogati oameni din lume.

Cele mai interesante 11 berarii din lume

Cu prilejul sarbatorii mondiale a berii, Oktoberfest, va invitam sa faceti o calatorie, fie ea si numai virtuala, printre cele mai interesante berarii din lume: unele sunt la capatul lumii, altele se afla manastiri, iar altele uimesc prin metodele mai putin conventionale de obtinere a berii.

Cei mai buni parasutisti romani se intrec la Campionatul National pe aerodromul din Clinceni, timp de o saptamana

Cei mai buni parasutisti din tara se intrec la Campionatul National, pe aerodromul din Clinceni. Daca sunteti pasionati de sporturi extreme mergeti sa vedeti spectacolul oferit de parasutisti. Sportivii.

FOTO Cei mai buni rutieristi din tara, desemnati la Vaslui

Duminica, au fost desemnati castigatorii concursul de educatie rutiera CUPA PODUL iNALT 2014 - editia a-XI-a. La aceasta competitie, organizata Scoala Gimnaziala Dimitrie Cantemir Vaslui, Primaria municipiului Vaslui si Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui, s-au intrecut copii din 14 judete ale tarii.

Republica Moldova, printre cele mai frumoase tari care atrag cei mai putini turisti

Republica Moldova a fost clasata pe locul 9 in Top 10 al unor tari frumoase care atrag insa cel mai mic numar de turisti din lume, alcatuit de Organizatia Mondiala a Turismului, informeaza dailymail. co. uk.

Cat costa cel mai scump parfum din lume

Faimosul magazin londonez Harrods a scos la vanzare cel mai scump parfum din toate timpurile. El costa nu mai putin 143. 000 de lire sterline, dar nu aroma il face atat de pretios, ci sticla incrustata cu diamante si imbracata in aur.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )