Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cei mai cool fashion bloggeri copii

ADPM ADPM,
Cei mai cool fashion bloggeri copii

Retelele social media abunda in fashion bloggeri de diverse varste. Inclusiv copii, de la stadiul de bebelusi pana la cel de scolari. Iata 12 exemple, conturi de socializare pe care le poti urmari in continuare. continuă pe ADPM

Mutare extrem de importanta a taberei Dragnea: Sevil Shhaideh, unul dintre cei mai loiali aliati ai lui Liviu Dragnea, anunta ca a dat drumul la robinetul cu bani de la stat pentru liderii locali

Miscare extrem de importanta in razboiul politic dintre Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea: Ministerul Dezvoltarii, condus de Sevil Shhaideh, unul dintre cei mai loiali aliati ai lui Dragnea, a terminat analiza proiectelor inscrise in etapa a doua a Programului National de Dezvoltare Locala PNDL) si a decis cine va primi finantare, se arata intr-un comunicat emis vineri de institutie.

FCSB poate ramane fara unul dintre cei mai importanti jucatori

Dupa o perioada nu tocmai stralucita pe care a traversat-o,Mihai Pintiliia fost unul dintre cei mai buni jucatori aiSteleipe finalul campionatului. Si la echipa nationala prestatiile.

BACALAUREAT 2017 BRAILA. Cei mai multi liceeni au primit atestat de nivel mediu la proba de competente digitale a bacalaureatului

BACALAUREAT 2017 BRAILA Cei mai multi liceeni din Braila au primit atestat de nivel mediu la proba de competente digitale de la bacalaureat, potrivit informatiilor furnizate vineri de Inspectoratul Scolar.

In ce domenii lucreaza majoritatea romanilor. Topul sectoarelor cu cei mai multi angajati

Datele Institutului National de Statistica INS ) arata ca in tara noastra sunt inregistrati circa 5,5 milioane de salariati. Unde lucreaza cei mai multi dintre ei?.

3 zodii perfecte pentru rolul de sot: care sunt cei mai romantici, amuzanti si iubitori nativi

Zodiacul dezvaluie multe lucruri. Chiar mai multe decat v-ati putea imagina vreodata. Exista cateva trasaturi comune de comportament si atitudine ale oamenilor nascuti sub acelasi semn zodiacal. Printre acestea, inclusiv cele specifice barbatilor care isi pot asuma perfect rolul de sot.

Un pompier vrancean, din nou printre cei mai buni sportivi atleti din Ministerul Afacerilor Interne

Ofiterul vrancean Vasile Isticioaia participa de aproape 30 de ani la Campionatele Nationale de Atletism si Cros ale MAI.

Unul dintre cei mai importanti acuarelisti romani expune, de miercuri, la Muzeul de Arta Vizuala din Galati

Corneliu Dragan-Targoviste este membru al Societatii de Acuarela din Birmingham Marea Britanie) si si-a expus pana acum lucrarile in nu mai putin de 16 tari.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )