Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cei mai eleganti barbati din lume! Topul GQ!

ADPM ADPM,
Cei mai eleganti barbati din lume! Topul GQ!

Cei mai eleganti barbati din lume, din randul celor celebri, au fost desemati de revista GQ, cu ocazia numarului aniversar ce a iesit pe piata luna aceasta. Iata cine figureaza printre cei mai apreciati la acest capitol. continuă pe ADPM

Topul celor mai eleganti barbati din lume

Actorii Brad Pitt, Ryan Gosling, Bradley Cooper si Daniel Craig, cantaretii Pharrell Williams si Jay-Z si fotbalistii David Beckham, Cristiano Ronaldo si Mario Balotelli au fost inclusi in lista anuala a celor mai eleganti 20 de barbati in viata, alcatuita de revista GQ, scrie Daily Mail.

Cum arata cea mai seducatoare femeie din lume? Ar trebui sa aiba parul ducesei de Cambridge si buzele Angelinei Jolie

Femeia perfecta ar trebui sa aiba parul ducesei de Cambridge si buzele actritei Angelina Jolie, potrivit unui studiu realizat de o clinica londoneza specializata in chirurgie estetica. Cea mai seducatoare.

Morosanu, a 40-a victorie din cariera, la Superkombat World Grand Prix III: Sportivul roman s-a impus in fata celui mai inalt luptator din lume

Catalin Morosanu a obtinut a 40-a victorie din cariera, impunandu-se in fata olandezului Colin George, cel mai inalt luptator din lume, in cadrul Superkombat World Grand Prix III, eveniment ce a avut loc la.

Cei mai mari mafioti din istorie

Numele celor mai mari mafioti din istorie a produs teama in randul celor care traiau in apropierea lor, iar cei aflati la distanta i-au privit de multe ori ca personaje negative din povesti, cu toate ca actiunile lor criminale aratau ca traiesc in lumea reala.

Cele mai adanci lacuri din lume

Cele mai adanci lacuri din lume. Fie ca sunt sub-glaciare, glaciare sau endoreice, lacurile adanci sunt locuri in jurul carora au fost construite adevarate povesti de localnici sau oameni de stiinta.

Secretele oamenilor Ubisoft Romania - cum e viata cand construiesti cele mai populare jocuri din lume

Ubisoft Romania a fost poate prima divizie a unei mari companii internationale din domeniul tehnologiei care a aterizat in Romania. La noi s-a deschis primul birou de productie Ubisoft din afara Frantei, in 1992, iar astazi ramane una dintre povestile de succes din tara noastra. 200 de oameni, iar numarul creste, muncesc pentru dezvoltarea si testarea celor mai performante jocuri din lume.

Cele mai mari moschei din lume

La inceputul acestei luni, comunitatea musulmana din Romania a anuntat ca la Bucuresti se va construi cea mai mare moschee din Romania, pe o suprafata de 11. 000 de metri patrati. intr-o perioada in care islamul este tot mai des asociat cu jihadism si fundamentalism - liderii musulmani fac eforturi pentru a explica adevaratele principii ale religiei musulmane, promovand cele mai mari moschei din lume drept oaze de liniste si regasire spirituala.

Cel mai nou cuplu din showbiz? Cu ce super vedeta se iubeste fostul sot al lui Gwyneth Paltrow

Dupa despartirea de Gwyneth Paltrow, cu care a ramas in relatii de prietenie, liderul trupei Coldplay, Chris Martin, sare din floare in floare. Dupa ce s-a speculat ca ar avea o relatie cu Jennifer Lawrence, s-ar parea ca, mai nou, artistul se iubeste cu o alta super vedeta, una dintre cele mai dorite femei din lume.

Cei mai vrednici cititori din penitenciarele Republicii Moldova

Mai mult din cauza conditiei lor, detinutii din inchisorile Republicii Moldova se dovedesc fideli cartilor tiparite. Toate cele 17 penitenciare din Republica Moldova sunt dotate cu sali de biblioteca, care scot la iveala statistici interesante despre obiceiurile de lectura ale detinutilor.

Care sunt cele mai sigure companii aeriene din lume in 2015

Portalul de aviatie AirlineRatings. com a publicat lista anuala a celor mai sigure zece companii aeriene din lume. Clasamentul a fost facut pe baza mai multor indicatori, cum sunt evaluarile periodice ale agentiilor din aviatia comerciala, auditurile guvernamentale si istoricul accidentelor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )