Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum arata cea mai seducatoare femeie din lume? Ar trebui sa aiba parul ducesei de Cambridge si buzele Angelinei Jolie

Antena3 Antena3,
Cum arata cea mai seducatoare femeie din lume? Ar trebui sa aiba parul ducesei de Cambridge si buzele Angelinei Jolie

Femeia perfecta ar trebui sa aiba parul ducesei de Cambridge si buzele actritei Angelina Jolie, potrivit unui studiu realizat de o clinica londoneza specializata in chirurgie estetica. Cea mai seducatoare. continuă pe Antena3

Cea mai seducatoare femeie din lume! Din ce este compusa!

Cea mai seducatoare femeie din lume a imprumutat trasaturi fizice de la mai multe vedete feminine internationale. Iata cum a fost realizat portretul celei in fata careia barbatii nu pot rezista.

Portretul celei mai seducatoare femei din lume a fost realizat de o clinica de chirurgie estetica

Cea mai seducatoare femeie din lume ar trebui sa aiba caracteristicile fizice ale unor personalitati publice, trei dintre acestea avand peste 45 de ani, potrivit unui studiu realizat recent de o clinica specializata in chirurgie estetica.

Raiul florilor se afla in mijlocul desertului: cum arata cea mai mare gradina cu flori din lume

Cea mai mare gradina cu flori din lume este situata in emiratul Dubai, pe o suprafata de 72. 000 de metri patrati. Aproape 45 de milioane de plante aduse din toate colturile lumii sunt presarate sub soarele arzator.

Cea mai sangeroasa confruntare din istorie: 74 de ani de la Operatiunea Barbarossa

Pe 22 iunie, in urma cu exact 74 de ani, incepea confruntarea care avea sa decida castigatorii celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Nu trebuie decat sa lovim in usa si intregul complex putrezit se va prabusi. Era aproximativ ora 3:00 in dimineata zilei de 22 iunie. Anul era 1941. O serie de bombardamente devastatoare incep [] Cea mai sangeroasa confruntare din istorie: 74 de ani de la Operatiunea Barbarossa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai apreciata destinatie din Europa pentru city break-uri

Italia este cea mai apreciata destinatie din Europa pentru city break-uri, potrivit studiului The Global Tourism Monitor, care a luat in calcul recomandarile turistilor.

Solstitiul de vara: 21 iunie este cea mai lunga zi din an

Duminica are loc solstitiul de vara, iar 21 iunie este cea mai lunga zi din acest an, cu 15 ore si 32 de minute de lumina, informeaza B1 TV. Noaptea va fi cea mai scurta din acest an, de doar 8 ore si 28 de.

Morosanu, a 40-a victorie din cariera, la Superkombat World Grand Prix III: Sportivul roman s-a impus in fata celui mai inalt luptator din lume

Catalin Morosanu a obtinut a 40-a victorie din cariera, impunandu-se in fata olandezului Colin George, cel mai inalt luptator din lume, in cadrul Superkombat World Grand Prix III, eveniment ce a avut loc la.

Cele mai mari moschei din lume

La inceputul acestei luni, comunitatea musulmana din Romania a anuntat ca la Bucuresti se va construi cea mai mare moschee din Romania, pe o suprafata de 11. 000 de metri patrati. intr-o perioada in care islamul este tot mai des asociat cu jihadism si fundamentalism - liderii musulmani fac eforturi pentru a explica adevaratele principii ale religiei musulmane, promovand cele mai mari moschei din lume drept oaze de liniste si regasire spirituala.

Cea mai veche fosila de om din Europa are circa 40.000 de ani si a fost descoperita intr-o pestera din Romania: Analizele genetice arata ca stramosul sau a fost Neaderthalian

Cea mai veche fosila de om din Europa a fost gasita in Romania. Este vorba despre un maxilar uman, vechi de aproximativ 40. 000 de ani care a fost descoperit in Pestera cu Oase din sud-vestul Romaniei. Analiza.

Superstitii la solstitiul de vara. Ce vraji de dragoste se fac in cea mai lunga zi din an, cand zanele fecioare plutesc peste campii

Pe 21 iunie, la ora 19. 38 este momentul solstitiului de vara, cand longitudinea astronomica a Soarelui este de 90 si marcheaza inceputul verii astronomice, la aceasta data fiind cea mai lunga zi si cea mai scurta noapte a anului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )