Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai frumosi brazi de Craciun din casele vedetelor

ADPM ADPM,
Cei mai frumosi brazi de Craciun din casele vedetelor

Celebritatile de peste Ocean au fost cuprinse de spiritul Craciunului si si-au decorat spectaculos resedintele. Iata cativa dintre cei mai frumosi brazi de Craciun din casele vedetelor. continuă pe ADPM

Cei mai frumosi brazi de Craciuni din casele vedetelor

Celebritatile de peste Ocean au fost cuprinse de spiritul Craciunului si si-au decorat spectaculos resedintele. Iata cativa dintre cei mai frumosi brazi de Craciuni din casele vedetelor.

Alin Firfirica si Claudia Bobocea, cei mai buni atleti romani din 2020

Alin Firfirica si Claudia Bobocea au fost desemnati cei mai buni atleti romani ai anului, a anuntat,.

Cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile

A inceput numaratoarea inversa pana la Sarbatori, momentul perfect in care sa ne delectam cu filme de sezon. Iata in continuare 15 dintre cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile.

Cei mai bine platiti YouTuberi in 2020

Revista Forbes a intocmit topul celor mai bine platiti YouTuberi internationali. Iata cine se afla in clasament si cate zeci de milioane de dolari ar fi incasat anul acesta.

Top 10 cele mai bine platite meserii din lume

Alegerea unei cariere profesionale este o decizie complexa, la baza careia sta, de cele mai multe ori, beneficiul financiar. Unele dintre cele mai bine platite slujbe din lume sunt in domeniul tehnologiei, sanatatii si al afacerilor.

Tu ce cadou ai pune sub un brad de Craciun de dimensiunea unui fir de par?

In preajma sarbatorilor alergam dupa cei mai frumosi, inalti si desi brazi, ca sa ne umple casa de bucurie. ii ornam si asteptam cadourile de la Mos Craciun in seara de Ajun. Dar.

STUDIU DELOITTE: Patru din zece consumatori vor cheltui mai putin de Craciun decat anul trecut in contextul pandemiei de COVID-19

Aproximativ patru din zece consumatori 38%) planuiesc sa cheltuiasca mai putin de Craciun decat anul trecut in contextul pandemiei de COVID-19, potrivit studiului Deloitte 2020 Holiday Retail Survey. Studiul subliniaza ca anxietatea legata de problemele financiare a schimbat atitudinea consumatorilor fata de cumparaturile de sarbatori, principalele motive pentru precautia lor fiind instabilitatea economica 50%) si planurile de a economisi 40%). Studiul a fost realizat in randul a peste 4. 000 de consumatori din SUA si ofera informatii despre modul in care pandemia influenteaza perioada sarbatorilor, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Stelian Ion, propus ministru al Justitiei, unul dintre cei mai puternici opozanti fata de modificarea legilor justitiei de catre PSD

Stelian Ion, propus ministru al Justitiei in noul guvern, este avocat si e la al doilea mandat de deputat USR. S-a remarcat in Parlament in perioada modificarilor aduse legilor justitiei de catre majoritatea PSD-ALDE. in decembrie 2017, el a dat drumul la muzica in timpul sedintei Comisiei speciale conduse de Florin Iordache, artizanul celebrei Ordonante 13 si al modificarilor celor trei legi ale justitiei. Este evident o simbolistica, este evident ca s-a inceput ingroparea justitiei. Si practic asta este atmosfera din Parlament si din intreaga tara, spunea el.

Digisport: I-ai demonstrat si lui Daniel Ghita ca esti unul dintre cei mai buni luptatori? Ce a raspuns, razand, Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi a revenit, duminica seara, in tara, dupa ce l-a facut KO pe Badr Hari la gala Glory 76. Luptatorul roman a declarat ca nu a avut niciun complex in fata legendei din kickboxul mondial si a dezvaluit ca marocanul a fost arogant dupa meci.

Cyberpunk 2077 - Cum a ajuns unul dintre cele mai asteptate jocuri video din istorie pe lista celor mai injurate

Cyberpunk 2077, jocul video al polonezilor de la CD Projekt Red, a fost extrem de asteptat si a ajuns cu cativa ani intarziere, dar promitea experiente cu totul iesite din comun si o grafica extraordinara. Jocul a fost lansat pe 10 decembrie si a adus multa dezamagire din cauza numarului urias de erori care il fac aproape imposibil de jucat, in special pe consolele mai vechi. Cum a fost posibil ca un joc cu buget de cateva sute de milioane de dolari sa fie asa un esec si sa iasa pe piata atat de nefinisat? Un indiciu extrem de important tine de modul in care fondatorii companiei au condus-o si de cum au inteles ei business-ul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )