Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cei mai irezistibili barbati din zodiac. Ce nativ are cea mai mare putere de atractie

Antena3 Antena3,
Cei mai irezistibili barbati din zodiac. Ce nativ are cea mai mare putere de atractie

Fara indoiala, ati observat ca sunteti uneori atrase de barbati care au un farmec aparte. Iar sarmul acestora pare sa fie dat si de astre. Iata care sunt cei mai irezistibili barbati in. continuă pe Antena3

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile!

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai buni investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business Insider. Rogers.

Povestea unuia dintre cei mai importanti economisti din lume: Romanul Nicholas Georgescu-Roegen a fost la un pas de Premiul Nobel pentru Economie |DOSAR RL

Unul dintre cei mai mari economisti din ultimele decenii este un roman aproape necunoscut in tara sa natala. Nicholas Georgescu-Roegen a fost fondatorul bioeconomiei. Din anii 70, el a creat o teorie economica prin care a influentat profund dezvoltarea ecologiei. Nicholas Georgescu-Roegen a fost propus pentru Premiul Nobel pentru Economie, insa nu a reusit sa primeasca aceasta recunoastere internationala.

Povestea unuia dintre cei mai importanti economisti din lume. Necunoscut in tara, romanul Nicholas Georgescu-Roegen a fost propus pentru Premiul Nobel pentru Economie |DOSAR ROMANIA LIBERA

Unul dintre cei mai mari economisti din ultimele decenii este un roman aproape necunoscut in tara sa natala. Nicholas Georgescu-Roegen a fost fondatorul bioeconomiei. Din anii 70, el a creat o teorie economica prin care a influentat profund dezvoltarea ecologiei. Nicholas Georgescu-Roegen a fost propus pentru Premiul Nobel pentru Economie, insa nu a reusit sa primeasca aceasta recunoastere internationala.

Topul celor mai frumosi barbati din lume. Celebrul Brad Pitt a coborat pana pe locul 9, dar un alt actor faimos i-a luat locul

Publicatia online theworldstopmost. com a realizat un clasament al celor mai frumosi 10 barbati din lume. in top se regasesc actori, cantareti, personalitati masculine contemporane, barbati care vin din familii influente, faimosi si cu cariere de succes.

Biserica ia cei mai multi bani din primul lot al proiectelor europene aprobate in cea mai saraca regiune a tarii

Lista cu primele 20 de proiecte aprobate prin Programul Operational Regional 2014-2020 din zona de Nord-Est arata ca un sfert din contractele declarate eligibile vizeaza reconditionari ale unor lacasuri de cult din Moldova. Acestea vor primi in total 63 de milioane de lei, ceea ce reprezinta 33% din suma destinata refacerii patrimoniului natural si cultural.

FOTO Cum au devenit zeci de tineri cei mai tari muntomani din Bucegi

Timp de sapte zile, 40 de tineri din judetele Dambovita, Constanta, Vrancea si Bucuresti-Ilfov, cu varste intre 14 si 35 de ani au avut ocazia sa isi arate maestria in fata provocarilor muntelui, in cadrul unei tabere educative care s-a desfasurat in zona Padina.

Doliu in lumea artistica. Unul dintre cei mai mari specialisti in muzica s-a stins din viata

Viorel Cosma, unul dintre cei mai mari specialisti in muzica, a murit, marti, la varsta de 94 de ani. Muzicolog, profesor, lexicograf si critic muzical, Viorel Cosma a fost doctor in Muzicologie.

Romanii, cei mai zgarciti din Europa, cand merg in concediu

Romanii si letonii cheltuiesc cei mai putini bani atunci cand merg in vacanta, ei alocand aproximativ 116 euro pe noapte. Pe de alta parte, locuitorii din Luxemburg cheltuiesc 740 de euro.

Fenomen ingrijorator in Romania. Avem printre cei mai multi tineri care stau degeaba din Europa, iar numarul lor este in crestere

Romania este una dintre tarile fruntalse din Uniunea Europeana, cu cei mai multi tineri care nu urmeaza studii, dar nici nu muncesc. ingrijorator este faptul ca numarul lor tot creste. Potrivit.

Presedintele interimar al USR face un apel catre Nicusor Dan sa revina in USR: Este cea mai importanta persoana din partid/ Nicusor Dan: Nu ma intorc intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat am vorbit in campania electorala

Presedintele interimar al USR, Elek Levente, a facut, luni, un apel catre Nicusor Dan sa revina in formatiunea politica, afirmand ca, in opinia sa, el este cea mai importanta persoana din partid si ca nu vrea sa se gandeasca la varianta in care mai multi membri ai USR ar putea sa plece, urmandu-l pe fostul lider, relateaza News. ro. Nicusor Dan a declarat in schimb, la Parlament, ca nu va reveni intr-un partid care se pozitioneaza altfel decat in campania electorala si anunta ca in cazul in care partidul reconsidera si spune ca pe initiativa de modificare a Constitutiei pentru redefinirea familiei nu are o pozitie unitara, atunci revine in formatiunea politica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )