Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cei mai mari inamici ai siluetei. 5 alimente care ingrasa de la o zi la alta

Adevărul Adevărul,
Cei mai mari inamici ai siluetei. 5 alimente care ingrasa de la o zi la alta

Pare ca iei proportii de la o zi la asta si nu stii exact care sunt motivele? Ei bine, nu doar mancare de tip fast-food, prajelile sau dulciurile ingrasa, ci si unele alimente despre care e posibil sa nu fi stiut pana acum ca sunt mari inamici ai siluetei. continuă pe Adevărul

Unde sunt cele mai mari salarii din Romania. Iata unde se dau si cei mai putini bani

Potrivit INS Institutul National de Statistica), castigul salarial mediu net a fost de 3. 340 lei, in decembrie 2019, in crestere fata de luna prezedenta cu 161 lei +5,1%). Astfel, cele mai mari s-au inregistrat in activitati de servicii in tehnologia informatiei, inclusiv activitati de servicii informatice, respectiv de 7. 689 lei. Unde sunt cele mai mari .

Cele mai mari controverse lansate de Dana Budeanu

Aproape fiecare postare a Danei Budeanu din mediul online starneste controverse. De la postarea ce a dus la incetarea colaborarii sale cu Pro Tv si pana la a-i numi pe barbati fatalai, iata cateva dintre cele mai mari controverse lansate vreodata de Dana Budeanu! .

Unul dintre cei mai apropiati oameni ai lui Dragnea pleaca din PSD. Mircea Draghici era in partid de peste 20 de ani

Mircea Draghici, unul dintre cei mai apropiati oameni ai lui Dragnea, a anuntat, astazi, ca si-a dat demisia din PSD.

Birou de companie: acasa la Everseen in Iulius Town, compania convinsa ca a gasit in Romania cei mai buni ingineri din lume

Everseen a fost infiintata in 2008 de Alan O039;Herlihy, originar din Irlanda, iar tehnologia dezvoltata de companie, bazata pe inteligenta artificiala, este utilizata de cinci din primii zece cei mai prolifici retaileri la nivel mondial. Compania are.

Dan Barna afirma ca USR si PLUS sustin candidatul care are cele mai mari sanse sa o trimita pe Gabriela Firea acasa

Intrebat pe cine prefera dintre cei doi candidati, Nicusor Dan si Vlad Voiculescu, liderul USR Dan Barna a afirmat ca il sustine pe cel care are sprijinul bucurestenilor. El a precizat ca daca vor fi doi sau trei candidati din zona de dreapta, atunci Gabriela Firea va castiga din nou alegerile.

Utile: Alimente care te ajuta sa scapi mai repede de gripa sau raceala. Condimentele picante, pe lista; Ce se intampla daca nu iti speli cearsafurile: avertismentul stiintific s-ar putea sa te sperie

Cele mai bune asocieri alimentare. Putem beneficia de un maxim nutritiv. Capitala Spaniei, in razboi cu papagalii-calugar: Vom ucide orice astfel de pasare pe care n-o putem captura!.

Unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Silicon Valley vine in Europa. O romanca ar putea conduce sucursala europeana

Sequoia Capital, este un fond de investitii de tip venture capital, din Silicon Valley, cunoscut pentru investitiile sale in Google, Apple, PayPal, Dropbox, LinkedIn, Eventbrite, Airbnb, Stripe, WhatsApp, dar si in unicornul romanesc UiPath, deschide un birou la Londra, care se vehiculeaza ca ar putea fi condus de o romanca, scrie sifted. eu.

Importurile Romaniei au fost cu 17 miliarde de euro mai mari decat exporturile in 2019

Deficitul balantei comerciale FOBCIF) s-a adancit in anul 2019, ajungand la 17,28 miliarde de euro, cu 2,16 miliarde de euro mai mare decat cel inregistrat in 2018, in conditiile in care exporturile au crescut cu 1,9%, iar importurile cu 4,2%,.

S-a demonstrat stiintific: Cei mai necivilizati soferii sunt cei de BMW sau Audi!

Vesti proaste pentru soferii de BMW sau Audi mai ales dupa mediatizarea incidentelor din trafic din ultima perioada. Aparatorii vatmanilor sau a soferilor de autobuz in incidentele care implicau soferii de BMW.

S-A DECIS: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI LA PENSII! Vezi daca esti pe LISTA

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne MAI) sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii MApN).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )