Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cei mai periculosi oameni de pe Internet in 2015

Playtech Playtech,
Cei mai periculosi oameni de pe Internet in 2015

Internetul poate fi, uneori, un loc intunecat. De la furt de identitate la implantarea de virusi care pot da peste cap sisteme intregi, sunt multe lucruri rele pe care le poti face cu o conexiune decente. Existao lista cu cele mai periculoase persoane si entitati de pe internet, printre candidati aflandu-se nu doar potentiale amenintari [] Cei mai periculosi oameni de pe Internet in 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cei mai periculosi oameni pentru Internet in 2015

Internetul poate fi, uneori, un loc intunecat. De la furt de identitate la implantarea de virusi care pot da peste cap sisteme intregi, sunt multe lucruri rele pe care le poti face cu o conexiune decente. Existao lista cu cele mai periculoase persoane si entitati de pe internet, printre candidati aflandu-se nu doar potentiale amenintari [] Cei mai periculosi oameni pentru Internet in 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nicolae Maniu, unul dintre cei mai vanduti pictori romani: La liceu nu-mi placea sculptura. Fugeam de la orele de modelaj

Nicolae Maniu 71 de ani), unul dintre cei mai bine cotati si mai bine vanduti pictori romani in viata, cum l-au numit Ziarul Financiar si Forbes, povesteste, intr-un interviu acordat, in septembrie 1996, ca ii datoreaza tatalui sau cariera pe care o are azi, dar si ca nu este bine sa-ti faci planuri nici chiar pentru ziua de maine deoarece nu stim ce ne poate astepta maine.

Evaluare Nationala 2015 Arad. Cei mai multi dintre elevii se arata optimisti, dupa proba la romana: Subiectele nu au fost grele

Prima proba a Evaluarii Nationale pentru elevii din clasele a VIII-a s-a incheiat astazi. La Arad, cei mai multi dintre cei care au iesit din examen se aratau multumiti de subiectele pe care le-au avut de rezolvat.

Cei mai eleganti barbati din lume! Topul GQ!

Cei mai eleganti barbati din lume, din randul celor celebri, au fost desemati de revista GQ, cu ocazia numarului aniversar ce a iesit pe piata luna aceasta. Iata cine figureaza printre cei mai apreciati la acest capitol.

Cei mai mari mafioti din istorie

Numele celor mai mari mafioti din istorie a produs teama in randul celor care traiau in apropierea lor, iar cei aflati la distanta i-au privit de multe ori ca personaje negative din povesti, cu toate ca actiunile lor criminale aratau ca traiesc in lumea reala.

Cei mai vrednici cititori din penitenciarele Republicii Moldova

Mai mult din cauza conditiei lor, detinutii din inchisorile Republicii Moldova se dovedesc fideli cartilor tiparite. Toate cele 17 penitenciare din Republica Moldova sunt dotate cu sali de biblioteca, care scot la iveala statistici interesante despre obiceiurile de lectura ale detinutilor.

Admitere Liceu 2015. Topul liceelor de elita care ii asteapta pe cei mai buni elevi

Absolventii de gimnaziu intra luni in sala de examen pentru prima proba din cadrul Evaluarii Nationale. Daca o buna parte dintre ei vor lupta pentru promovarea examenului, pentru elevii cu rezultate deosebite la invatatura, miza acestei veri este obtinerea unui loc la unul dintre liceele de elita din Romania.

Cata incredere au cetatenii lumii in Obama: Rusii il urasc cel mai mult, francezii ii sunt printre cei mai favorabili.

Imaginea presedintelui Barack Obama in afara granitelor SUA este majoritar pozitiva, cu o medie de 65% incredere in politica sa externa, o medie mult mai mare decat a predecesorului sau, George W. Bush, arata un sondaj recent realizat de Institutul american Pew Research Center.

Portretul-robot al intreprinzatorilor din statistici: au studii superioare si prefera sa investeasca in comert. Cei mai harnici sunt in Dobrogea si Bucuresti

Cercetarea statistica intreprinderi noi si profilul intreprinzatorilor din Romania, realizata de Institutul National de Statistica INS), scoate la iveala cateva trasaturi interesante ale oamenilor de afaceri din tara noastra. Va prezentam portretul-robot al intreprinzatorului, asa cum este creionat in studiul INS.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )