Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cei mai sexy barbati din lume. Cine a fost in top in ultimii 30 de ani

ADPM ADPM,
Cei mai sexy barbati din lume. Cine a fost in top in ultimii 30 de ani

De la Mel Gibson, John F. Kennedy Jr. sau Parick Swayze si pana la Brad Pitt, Adam Levine ori Channing Tatum, iata care au fost cei mai sexy barbati din lume in ultimii 30 de ani! . continuă pe ADPM

Cele mai sexy femei din lume. Cine a fost in top in ultimii 20 de ani

De la Claudia Schiffer, Gillian Anderson sau Teri Hatcher si pana la Cheryl Cole, Mila Kunis ori Jennifer Lawrence, iata care au fost cele mai sexy femei din lume in ultimii 20 de ani! .

Cea mai mare scufundatoare din lume a disparut

O rusoaica recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra. Aceasta a fost vazuta ultima oara in apropiere de Ibiza, unde a.

Cea mai apreciata branza din lume a aparut dintr-o greseala si nu poate fi produsa decat intr-un singur loc din lume

Vasterbottensost, cea mai apreciata branza din lume, a aparut dintr-o greseala si are un secret care nu a putut fi descifrat nici de testele ADN. Specialitatea este atat de apreciata incat cererea este.

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cine sunt cei mai bogati oameni din tehnologie - topul Forbes

Bill Gates este, de departe cel mai bogat antreprenor din sectorul tehnologic, urmat de Larry Ellison de la Oracle si de Jeff Bezos de la Amazon, a carui avere a crescut cu 13 miliarde dolari in ultimul an. In primii 100 din topul Forbes, jumatate sunt americani, varsta medie este de 53 de ani, iar cel mai tanar din top are 25 de ani. In clasament se regaseste si legendarul Gordon Moore 86 de ani si o avere de 6 miliarde dolari).

TOPUL Celor mai longevivi antrenori din istoria fotbalului. I-au depasit pe Mao sau Stalin!

Cei mai longevivi antrenori din lume au ajuns sa ocupe banca tehnica a cluburilor lor chiar si o jumatate de secol. Mircea Lucescu este unul dintre cei mai longevivi de la ora actuala din Europa, insa atunci cand vine vorba de istoria fotbalului el nu ar prinde un loc in top 10.

Elon Musk, despre primul SUV Tesla Motors: As spune ca este masina cel mai greu de construit din lume

Tesla Motors va incepe sa livreze la final de septembrie Model X, primul SUV al marcii, insa productia masinii electrice pune probleme, astfel ca si prognozele de vanzari ale companiei au fost revizuite usor in minus. Tesla a avut venituri de aproape un miliard de dolari trimestrul trecut cand a livrat 21. 000 de masini.

Cum au fost salvate cele mai mari tapiserii din lume

Dupa ce a fost reconditionata timp de aproape cinci ani, cea mai mare tapiserie din lume, intitulata Teatrul Lumii 7x22 metri), va putea fi admirata, odata cu deschiderea noii stagiuni din aceasta toamna, in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti.

Cea mai cunoscuta scufundatoare din lume a disparut in Marea Mediterana

Rusoaica Natalia Molchanova, recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume, este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra.

Cele mai mari cladiri din lume

Pe lista celor mai mari cladiri din lume figureaza si impresionanta cladire Casa Poporului din Bucuresti. insa ceea ce confera unei cladiri acest titlu nu este neaparat dimensiunea sau inaltimea, ci o combinatie intre cele doua.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )