Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cei mai simpatici suporteri din lume: Ce au confiscat stewarzii de la fanii mici ai nationalei

Adevărul Adevărul,
Cei mai simpatici suporteri din lume: Ce au confiscat stewarzii de la fanii mici ai nationalei

Romania Norvegia s-a desfasurat cu 29. 854 de spectatori in tribune si, in anumite momente, spectacolul oferit de cei mici a fost mai frumos decat ceea ce s-a vazut pe teren. continuă pe Adevărul

Cele mai bogate femei din lume. O romanca, in Topul Miliardarelor. Pe ce loc se afla

Cu noroc sau multa munca, au reusit sa ajunga cele mai bogate femei din lume. Cum romanii sunt peste tot, si in Topul Miliardarelor regasim o parte din neamul nostru. Pe ce loc se afla? Cele mai bogate femei din lume Diane Hendricks, Meg Whitman si Anastasia Soare au construit imperii in domeniul lor de .

Germania: Cel mai batran lenes din lume a intrat in Cartea Recordurilor (GALERIE FOTO)

Paula, cel mai varstnic lenes din lume, un exemplar de sex feminin care leneveste de 50 de ani la o gradina zoologica din Germania, detine un record in Guinness Book of Records.

Cum se schimba comportamentul uman in online? Mary Aiken, considerata cel mai important ciberpsiholog din lume, explica ce mecanisme ne indeamna sa intram in betia internetului: Prezenta in online le poate afecta unora judecata, se comporta ca la betie

De cate ori vi s-a intamplat sa stati ore in sir pe internet cu toate ca v-ati propus doar sa va verificati cateva minute emailul? V-ati confruntat cu o durere de cap si apoi ati cautat pe internet sfaturi medicale si dintr-odata ati realizat ca sunteti foarte bolnavi? Tehnologia este tot mai prezenta in viata noastra si ne schimba fara sa ne dam seama, de la relatiile pe care le dezvoltam, la modul in care facem cumparaturile si pana la educarea copiilor nostri. Aflata pentru doua zile la Bucuresti, dr. Mary Aiken, considerata cel mai important psiholog criminalist in domeniul ciberpsihologiei din lume, a explicat care este efectul Cyber si cum internetul ne poate schimba viata si nu neaparat in bine, daca nu suntem constienti de puterea lui.

Pare din desene animate, dar s-ar putea sa aiba cele mai mari buze din lume

Obsesia pentru interventii chirurgicale a facut-o sa aiba unele dintre cele mai mari buze din lume. Frumusetea lor este relativa, dar ea este mandra de ele. Generatia Instagram este obsedata de aspectul estetic si de ideea de a fi influencer. Chiar daca multe dintre imaginile care ajung pe retelele sociale sunt editate in cea mai .

Cel mai batran barbat din lume cu sindromul Down, aniversat: cati ani a implinit

Datorita avansurilor stiintifice, oamenii cu sindromul Down au o sansa mai mare in 2019 la o viata lunga si normala. Pana in urma cu cateva decenii, acestia nu traiau foarte.

FOTO Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume din 2019: cine e micuta in varsta de sase ani

O fetita in varsta de sase ani, model originar din Rusia, a devenit cea mai frumoasa din lume. Micuta are peste 22,000 de fani pe Instagram.

Cel mai puternic telefon de gaming din lume este de acum disponibil in Romania

ROG Phone II este primul telefon din lume ce utilizeaza platforma Qualcomm Snapdragon 855 Plus tactata pana la 2,96GHz cu grafica Adreno 640.

Povestea bisericii din secolul al XIII-lea imortalizate de trei dintre cei mai mari pictori romani

Biserica Baratia din Campulung Muscel, ridicata in secolul al XIII-lea, gazduieste cel mai vechi document epigrafic medieval din Tara Romaneasca si a fost imortalizata de-a lungul anilor de trei dintre cei mai mari pictori romani.

Cati bani a strans Will Smith din actorie. Averea imensa a unuia dintre cei mai bogati actori

Willard CarrollWillSmith, Jr. s-a nascut pe 25 septembrie1968,Philadelphia,Pennsylvania,SUA. Este un actor, producator, rapper si compozitor american, nominalizat la premiile OscarsiGlobul de Aur. De asemenea este artisthip-hopR&Bcastigator al mai multor premiiGrammy. in aprilie 2007, revistaNewsweekl-a numit cel mai bun actor de laHollywood. Averea imensa a lui Will Smith stransa din actorie Smith a cunoscut faima ca .

Mergi cu taxiul? Iata de ce poti fi amendat. Greseala pe care o fac cei mai multi romani

Persoanele care merg cu taxiul vorbesc des despre drepturile pe care le au si despre cum trebuie sa se prezinte sau sa se comporte soferii in momentul in care urca in autoturismul lor. Multi nu stiu insa ca au si obligatii, iar daca nu le respecta risca sa fie amendati. Una dintre aceste obligatii este .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2459 seconds )