Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cele mai bogate femei din lume. O romanca, in Topul Miliardarelor. Pe ce loc se afla

Playtech Playtech,
Cele mai bogate femei din lume. O romanca, in Topul Miliardarelor. Pe ce loc se afla

Cu noroc sau multa munca, au reusit sa ajunga cele mai bogate femei din lume. Cum romanii sunt peste tot, si in Topul Miliardarelor regasim o parte din neamul nostru. Pe ce loc se afla? Cele mai bogate femei din lume Diane Hendricks, Meg Whitman si Anastasia Soare au construit imperii in domeniul lor de . continuă pe Playtech

Ilinca Vandici, despre cele mai dureroase clipe din viata ei: Nu am trecut peste asta total

Ilinca Vandici a ales de cele mai multe ori sa apara in fata publicului doar cu zambetul pe buze. Fanii sai insa sunt curiosi de momentele dificile din viata ei si despre cum a putut trece peste. Iata marturiile extrem de sincere ale vedetei! Ilinca Vandici, despre cele mai dificile momente din viata sa Frumoasa .

Cum se schimba comportamentul uman in online? Mary Aiken, considerata cel mai important ciberpsiholog din lume, explica ce mecanisme ne indeamna sa intram in betia internetului: Prezenta in online le poate afecta unora judecata, se comporta ca la betie

De cate ori vi s-a intamplat sa stati ore in sir pe internet cu toate ca v-ati propus doar sa va verificati cateva minute emailul? V-ati confruntat cu o durere de cap si apoi ati cautat pe internet sfaturi medicale si dintr-odata ati realizat ca sunteti foarte bolnavi? Tehnologia este tot mai prezenta in viata noastra si ne schimba fara sa ne dam seama, de la relatiile pe care le dezvoltam, la modul in care facem cumparaturile si pana la educarea copiilor nostri. Aflata pentru doua zile la Bucuresti, dr. Mary Aiken, considerata cel mai important psiholog criminalist in domeniul ciberpsihologiei din lume, a explicat care este efectul Cyber si cum internetul ne poate schimba viata si nu neaparat in bine, daca nu suntem constienti de puterea lui.

ULUITOR! Mos Miluta din Vaslui, unul din CEI MAI VIRILI BARBATI din lume, la 77 de ani! CUM SE POATE UNA CA ASTA?

Caz incredibil! Un cetatean din Vaslui este in topul celor mai virili barbati din lume! TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Miluta Filimon din comuna Ivanesti,.

Cea mai bizara pasare din lume e atat de veninoasa incat te poate paraliza pe loc

Stiai ca in lume exista o pasare veninoasa? Este vorba despre pasarea pitohui care traiesti in Noua Guinee. Cum a devenit acesta otravitoare? Oamenii de stiinta au descoperit ca penele.

E CEL MAI TARE BANC DIN LUME! A LUAT PESTE 4000 DE LEI pentru gluma asta! TOTI trebuie sa O CITEASCA!

Oameni din zece tari, inclusiv din Romania, s-au incris la un concurs de bancuri, organizat de Revista Readers Digest, in anul 2010.

Se deschide festivalul culinar Casa Tudorii. Preparate traditionale, gatite de cele mai iscusite gospodine din Baragan

Preparate traditionale gatite de cele mai iscusite gospodine din Baragan vor face deliciul publicului la festivalul culinar organizat la situl arheologic de langa Giurgeni. Festivalul se deschide duminica, 13 octombrie.

Unul dintre cele mai asteptate evenimente din an, in octombrie la Opera Comica pentru Copii

Sase reprezentatii in luna octombrie cu superproductia Madagascar - A Musical Adventure JR.

PETR HERMANN, SCHNEIDER ELECTRIC: Afacerile din Romania - cele mai performante pentru grup, la nivelul Europei de Sud-Est

Afacerile Schneider Electric Romania au inregistrat, in ultimii zece ani, cele mai bune rezultate, din cadrul grupului, la nivelul Europei de Sud Est, a spus, ieri, in cadrul unei intalniri cu presa, Petr Hermann, presedintele Schneider Electric pentru Europa de Sud Est.

Dancila: PSD va fi in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu Pro Romania; Acesta a fost unul dintre cele mai bune guverne din ultimii 30 de ani

Presedintele PSD Viorica Dancila a declara vineri, inainte sedinta CEx a partidului ca nu intentioneaza sa-si dea demisia din fruntea formatiunii, ca PSD va ramane in opozitie, si ca in niciun caz nu va face alianta cu Pro Romania.

S-a lansat telefonul care se incarca cel mai repede din lume: de ce nu-l poti cumpara

Daca ti-ai dat seama ca cele mai bune telefoane sunt cele care se incarca surprinzator de repede, noul Oppo Reno Ace bifeaza cu brio acest detaliu. Telefoanele celor de la Oppo nu sunt foarte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )