Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cei mai tineri actori laureati cu Oscar. La ce varsta a primit Angelina Jolie ravnitul trofeu

Adevărul Adevărul,
Cei mai tineri actori laureati cu Oscar. La ce varsta a primit Angelina Jolie ravnitul trofeu

Din 1929, de cand se decerneaza anual Premiile Oscar la Hollywood, 11 actori sub 25 de ani au reusit sa plece acasa cu ravnita statueta. continuă pe Adevărul

Mijlocasul roman Catalin Cirjan, inclus printre cei mai talentati jucatori nascuti in 2002

Catalin Cirjan, mijlocasul roman legitimat la clubul englez Arsenal, este inclus de cotidianul britanic The Guardian printre cei mai talentati 60 de fotbalisti nascuti in anul 2002, in articolul intitulat Next Generation 2019.

De ce nu trebuie spalate hainele la 40 de grade. Greseala pe care o fac cei mai multi oameni

Studiile recente au relevat o greseala pe care o fac cei mai multi oameni. De ce nu trebuie spalate hainele la 40 de grade. De ce nu trebuie spalate hainele la 40 de grade? Cu totii stim ca atunci cand iti bagi hainele la spalat ele se curata instant si de pete, si de germeni.

HOROSCOP. Cei mai buni vecini in functie de semnul zodiacal

Cei mai buni vecini in functie de semnul zodiacal. HOROSCOPRac Racii sunt niste vecini minunati, tocmai pentru ca au capacitatea de a fi gazde excelente, mai ales in preajma sarbatorilor.

Cei mai gospodari ialomiteni, premiati la Ziua Recoltei 2019

Lucretia Began a fost desemnata Gospodarul anului 2019. Festivitatea de premiere a producatorilor agricoli din acest an a adus pe scena din Piata Agroalimentara cei mai harnici ialomiteni, care muncesc pamantul din zori si pana la apusul soarelui.

ULUITOR! Mos Miluta din Vaslui, unul din CEI MAI VIRILI BARBATI din lume, la 77 de ani! CUM SE POATE UNA CA ASTA?

Caz incredibil! Un cetatean din Vaslui este in topul celor mai virili barbati din lume! TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Miluta Filimon din comuna Ivanesti,.

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai sarcastici nativi din zodiac

Taur, Gemeni, Scorpion si Varsator, acestea sunt cele mai sarcastice semne zodiacale. Desi sarcasmul este o caracteristica a acestor patru semne zodiacale, modul in care il folosesc este diferit. Taur:.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )