Libnet.ro
UNICEF

07:15

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai sarcastici nativi din zodiac

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestia sunt cei mai sarcastici nativi din zodiac

Taur, Gemeni, Scorpion si Varsator, acestea sunt cele mai sarcastice semne zodiacale. Desi sarcasmul este o caracteristica a acestor patru semne zodiacale, modul in care il folosesc este diferit. Taur:. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai mari obiecte din Universul vizibil

Pe langa plante, stele, galaxii sau gaurii negre, Universul mai gazduieste si alte obiecte cosmice. Iata o lista cu cele mai mari obiecte care iti arata cat de fascinant poate fi.

HOROSCOP. Cei mai buni vecini in functie de semnul zodiacal

Cei mai buni vecini in functie de semnul zodiacal. HOROSCOPRac Racii sunt niste vecini minunati, tocmai pentru ca au capacitatea de a fi gazde excelente, mai ales in preajma sarbatorilor.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care nu pot iubi

Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care putem sa-l traim. Se spune ca un om care nu a iubit niciodata nu traieste cu adevarat. Cu toate acestea, astrele ne spun ca in horoscop exista 6 zodii fa.

Cei mai gospodari ialomiteni, premiati la Ziua Recoltei 2019

Lucretia Began a fost desemnata Gospodarul anului 2019. Festivitatea de premiere a producatorilor agricoli din acest an a adus pe scena din Piata Agroalimentara cei mai harnici ialomiteni, care muncesc pamantul din zori si pana la apusul soarelui.

CCIR a finalizat topul celor mai performante companii din 2018

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2018, in urma analizei indicatorilor care vizeaza cifra de afaceri neta, profitul din exploatare,.

Peste 12.600 de companii - in topul celor mai performante firme din 2018

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2018, in urma analizei indicatorilor care vizeaza cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat.

Ninsoare in Romania. Peisaje de iarna in mai multe zone din tara. Utilajele de deszapezire intervin deja pe drumuri. Imagini spectaculoase!

Ninge de cateva ore in mai multe zone din Romania, iar utilajele de deszapezire au aparut deja in trafic si intervin pe drumuri. in unele zone inalte de munte zapada s-a asezat in strat de cativa.

Ei sunt cei care se autoproclama adevaratii regi ai Romaniei. Averi fabuloase si legaturi scandaloase

Tanca Uraganu a facut show de zile mari pentru cel mai periculos clan de interlopi din Bucuresti. Cam asa au sunat titlurile cand au aparut pe internet imaginile de la sarbatorirea eliberarii din inchisoare a .

Cei mai fertili si potenti barbati de pe planeta. Cum au reusit sa aiba sute de copii, unii conceputi la varste inaintate

In lume, de-a lungul timpului, au fost barbati care au batut recordul la facut copii. Au fost atat de fertili incat au ajuns sa aiba si cate 200 de progenituri, unii conceputi la varste venerabile. Majoritatea sunt din tarile africane sau din lumea araba.

NYT: Cei mai buni si cei mai straluciti? Nu intotdeauna pentru posturile de conducere din UE

Un oficial si-a vopsit fata in negru. Altul nu a putut raspunde la intrebari de baza despre portofoliul sau. Un al treilea a fost acuzat de folosirea gresita a fondurilor publice in timpul detinerii functiei si este inca in cercetare. Politici dezonorati? Nu chiar. Este posibil ca toti trei sa fie responsabili de domenii majore de politici din Europa, pentru urmatoarea jumatate de deceniu, potrivit New York Times, citat de Rador.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )