Libnet.ro
UNICEF

01:05

ULUITOR! Mos Miluta din Vaslui, unul din CEI MAI VIRILI BARBATI din lume, la 77 de ani! CUM SE POATE UNA CA ASTA?

B1 B1,
ULUITOR! Mos Miluta din Vaslui, unul din CEI MAI VIRILI BARBATI din lume, la 77 de ani! CUM SE POATE UNA CA ASTA?

Caz incredibil! Un cetatean din Vaslui este in topul celor mai virili barbati din lume! TRAGEDIE iN MUZICA! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VA ANUNTAM CA Miluta Filimon din comuna Ivanesti,. continuă pe B1

Cum a ajuns Mos Miluta din Vaslui in topul celor mai virili barbati din lume

Miluta Filimon din comuna valsuiana Ivanesti se afla in topul celor mai virili barbati din lume. La cei 77 de ani ai sai, este al doilea cel mai batran tata din Romania. Acesta are, impreuna cu o.

Angajatii din domeniul financiar, cei mai interesati sa-si schimbe jobul in luna septembrie - studiu

In luna septembrie a acestui an, interesul candidatilor de a-si schimba locul de munca a crescut, companiile inregistrand cu 15% mai multe aplicari la joburi comparativ cu luna august. in acelasi timp, volumul total de aplicari pentru un alt job a crescut cu 17% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, potrivit BestJobs.

Cei mai gospodari ialomiteni, premiati la Ziua Recoltei 2019

Lucretia Began a fost desemnata Gospodarul anului 2019. Festivitatea de premiere a producatorilor agricoli din acest an a adus pe scena din Piata Agroalimentara cei mai harnici ialomiteni, care muncesc pamantul din zori si pana la apusul soarelui.

Mijlocasul roman Catalin Cirjan, inclus printre cei mai talentati jucatori nascuti in 2002

Catalin Cirjan, mijlocasul roman legitimat la clubul englez Arsenal, este inclus de cotidianul britanic The Guardian printre cei mai talentati 60 de fotbalisti nascuti in anul 2002, in articolul intitulat Next Generation 2019.

De ce nu trebuie spalate hainele la 40 de grade. Greseala pe care o fac cei mai multi oameni

Studiile recente au relevat o greseala pe care o fac cei mai multi oameni. De ce nu trebuie spalate hainele la 40 de grade. De ce nu trebuie spalate hainele la 40 de grade? Cu totii stim ca atunci cand iti bagi hainele la spalat ele se curata instant si de pete, si de germeni.

HOROSCOP. Cei mai buni vecini in functie de semnul zodiacal

Cei mai buni vecini in functie de semnul zodiacal. HOROSCOPRac Racii sunt niste vecini minunati, tocmai pentru ca au capacitatea de a fi gazde excelente, mai ales in preajma sarbatorilor.

Ancheta in cazul carnagiului din Ialomita devine tot mai complicata. Tahograma masinii a fost facuta publica. Ce s-a petrecut de fapt cu TIR-ul

Ancheta in cazul carnagiului din Ialomita, in care 10 oameni au murit si alti 7 au fost raniti, devine din ce in ce mai complicata. Se pare ca soferul TIR-ului care a provocat tragedia conducea cu o viteza.

NYT: Cei mai buni si cei mai straluciti? Nu intotdeauna pentru posturile de conducere din UE

Un oficial si-a vopsit fata in negru. Altul nu a putut raspunde la intrebari de baza despre portofoliul sau. Un al treilea a fost acuzat de folosirea gresita a fondurilor publice in timpul detinerii functiei si este inca in cercetare. Politici dezonorati? Nu chiar. Este posibil ca toti trei sa fie responsabili de domenii majore de politici din Europa, pentru urmatoarea jumatate de deceniu, potrivit New York Times, citat de Rador.

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai sarcastici nativi din zodiac

Taur, Gemeni, Scorpion si Varsator, acestea sunt cele mai sarcastice semne zodiacale. Desi sarcasmul este o caracteristica a acestor patru semne zodiacale, modul in care il folosesc este diferit. Taur:.

Purtatorul de cuvant al PSD anunta esecul motiunii de cenzura: Din ce in ce mai multi semnatari au decis sa nu o voteze

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, a declarat miercuri ca sunt din ce in ce mai multi parlamentari care au semnat motiunea de cenzura si au luat decizia sa nu o voteze, mentionand ca este convins c?.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )