Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cei patru membri ai echipajului SMURD au fost decorati post mortem de presedintele Iohannis (VIDEO)

B1 B1,
Cei patru membri ai echipajului SMURD au fost decorati post mortem de presedintele Iohannis (VIDEO)

Cei patru membri ai echipajului SMURD, morti in accidentul din Republica Moldova au fost decorati post mortem de presedintele Klaus Iohannis, informeaza B1 TV. Seful statului a conferit Ordinul National. continuă pe B1

Iohannis i-a decorat pe cei patru membri ai echipajului SMURD decedati in accident

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat astazi, pe cei patru membri ai echipajului SMURD decedati in accidentul aviatic din Republica Moldova, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Convoiul funerar cu cei patru membri ai echipajului elicopterului SMURD, primit cu aplauze de colegii de la Iasi

Convoiul funerar cu cei patru membri ai echipajului elicopterului SMURD prabusit joi in Republica Moldova a sosit la Spitalul Sf Spiridon din Iasi, in aplauzele colegilor de la SMURD Iasi, transmite Agerpres.

Tragedia aviatica care a dus la prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol: cine ii mai putea salva pe cei patru membri ai echipajului, morti in accident

Patru salvatori au murit joi, dupa ce un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit in regiunea Cantemir din Republica Moldova. Tot patru salvatori romani au pierit si dupa ce un elicopter SMURD s-a prabusit in Lacul Sutghiol din Constanta la 15 decembrie 2014.

VIDEO Ultimele imagini din ziua tragediei cu cei patru membri ai SMURD Iasi care au murit dupa prabusirea elicopterului in Republica Moldova

Cei patru membri ai echipajului SMURD care s-a prabusit in Republica Moldova au fost surprinsi intr-un fimulet realizat pe stadionul Dinamo din Chisinau, in timp ce transferau o femeie de 85 de ani.

Sicriele cu trupurile celor patru membri ai echipajului SMURD, aduse la Iasi (VIDEO)

Convoiul funerar cu cei patru membri ai echipajului elicopterului SMURD a sosit la Spitalul Sf Spiridon, in aplauzele colegilor de la SMURD Iasi. Este locul unde medicul Mihaela Dumea si asistentul.

Cine sunt membrii echipajului SMURD care au pierit in accidentul din Republica Moldova

Toti cei patru membri ai echipajului au murit dupa ce un elicopter SMURD s-a prabusit joi in raionul Cantemir din Republica Moldova. Elicopterul care s-a prabusit apartine de Inspectoratul pentru.

Ambasadorul Romaniei in Moldova, Marius Lazurca: Emotia e foarte puternica la Chisinau. SMURD e cel mai important vector de imagine pentru Romania, salveaza vieti

Accidentul din Republica Moldova, cu un elicopter SMURD prabusit si cei patru membri ai echipajului morti, a starnit o emotie vie peste Prut, a declarat pentru HotNews. ro ambasadorul Romaniei la Chisinau, Marius Lazurca. SMURD este cel mai important vector de imagine al Romaniei in Moldova, a spus Lazurca.

Marturiile colegilor celor doua cadre medicale care au murit dupa prabusirea elicopterului SMURD Iasi: Ne-am vazut dimineata, la cafea, erau plini de viata

Momente cutremuratoare la Iasi, la Unitatea de Primire Urgente UPU) a Spitalului Sf. Spiridon, unde lucrau medicul Mihaela Dima si asistentul medical Gabriel Sandu, doi dintre cei patru membri ai echipajului SMURD care au murit in accidentul aviatic petrecut joi, 2 iunie, in Republica Moldova.

FOTO Marturiile colegilor cadrelor medicale care au murit dupa prabusirea elicopterului SMURD Iasi: Ne-am vazut dimineata, la cafea, erau plini de viata

Momente cutremuratoare la Iasi, la Unitatea de Primire Urgente UPU) a Spitalului Sf. Spiridon, unde lucrau medicul Mihaela Dima si asistentul medical Gabriel Sandu, doi dintre cei patru membri ai echipajului SMURD care au murit in accidentul aviatic petrecut joi, 2 iunie, in Republica Moldova.

Trupurile celor patru membri SMURD, aduse in tara

ACTUALIZARE 19:35 Trupurile neinsufletite ale celor patru membri SMURD, care au murit in urma prabusirii unui elicopter in Republica Moldova, au fost aduse astazi in Iasi, transmit televiziunile de stiri. *ACTUALIZARE 10:39 Procurorii ridica probe de la locul accidentului *ACTUALIZARE 10:20 Arafat: A fost facuta autopsia celor care au murit in urma prabusirii elicopterului *ACTUALIZARE 10:14 Ciolos: Autoritatile moldovene ar fi de acord ca autoritatile romane sa preia complet ancheta in cazul prabusit elicopterul SMURD *Astazi a fost decretata zi de doliu national la Chisinau.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )