Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cel mai chinuit rau din judetul Galati, reasezat in matca. in ultimii ani a provocat cateva inundatii grave

Adevărul Adevărul,
Cel mai chinuit rau din judetul Galati, reasezat in matca. in ultimii ani a provocat cateva inundatii grave

Este vorba de raul Corozel si de portiunea acestuia din zona localitatii Matca. Localnicii ingustasera tot mai mult albia, iar la orice ploaie raul inghesuit dadea pe dinafara inundand gospodariile si locuintele din apropiere. continuă pe Adevărul

Naomi Osaka, sportiva cel mai bine platita din lume

Japoneza Naomi Osaka, fosta lidera a ierarhiei WTA, este sportiva cel mai bine platita din lume la ora actuala.

Cel mai bun telefon pentru amatorii de retele 5G este si cel mai spectaculos: cat de rapid e noul gadget de top

Piata de telefoane compatibile cu comunicatii 5G este dominata in principal de Samsung si Huawei, dar noul Honor X10 5G vine la pachet cu multe atuuri importante. Cel mai nou smartphone din.

Marcel Ciolacu: Presedintele Iohannis este cel mai slab premier din istoria Romaniei!

Presedintele Iohannis se afla in spatele tuturor deciziilor anuntate de premierul Orban, sustine Marcel Ciolacu, seful Camerei Deputatilor.

Cel mai varstnic roman vindecat de COVID-19. A fost externat si s-a apucat deja de sapat prin gradina

Un batran de 92 de ani din judetul Botosani a reusit sa supravietuiasca infectarii cu noul coronavirus. Acesta a trecut cu bine prin perioada de boala si a fost declarat vindecat. Tot in judetul Botosani, o femeie de 87 de ani s-a vindecat.

Cum se simte cel mai varstnic roman vindecat de SARS-Cov-2. A invins virusul la 92 de ani

Un batran de 92 de ani din judetul Botosani este cel mai varstnic barbat roman care a reusit supravietuiasca infectarii cu noul coronavirus. Nea Petrica, caci asa se numeste, provine din comuna.

PREMIERUL MOLDOVEI: Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Premierul Republicii Moldova, Ioan Chicu, a avut vineri o iesire fara precedent la adresa Romaniei, pe care a acuzat-o ca e cea mai corupta tara din Europa. El a continuat cu critici legate de gestiunea coronavirusului si a scris pe Facebook ca doar judetul Suceava are un numar de infectati cu COVID 19 cat jumate din numarul de bolnavi inregistrati in toata Republica Moldova.

Cine a distrus, de fapt, biblioteca din Alexandria. Cel mai mare mister al lumii antice

Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii antice este distrugerea Bibliotecii din Alexandria, cel mai cunoscut asezamant cultural din istoria omenirii. Se spune ca aceasta ar fi fost distruza de Cezar, altii spun ca pur si simplu a luat foc, in timp ce unele surse arabe sustin ca vinovat de disparitia acesteia ar fi .

127 noi cazuri de coronavirus in Romania - Cel mai mic numar raportat din 26 martie pana in prezent. Bilantul total al infectarilor a ajuns la 17.712. La ATI sunt 200 de pacienti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca in ultima zi au fost depistate pozitiv cu coronavirus 127 de persoane. Este cel mai mic numar de contaminari raportat din 26 martie pana in prezent. Astfel, numarul.

P Huawei MatePad Pro, tableta cu cel mai mare raport ecran-corp din lume, ideala pentru activitatile profesionale, de invatare sau de relaxare

Utilitatea unui dispozitiv cu un ecran mai mare decat al unui smartphone si mai portabil decat un laptop sau PC s-a vazut cel mai bine in zilele de izolare. Video call-uri, sedinte, lectii online, toate aceste lucruri au testat din plin infrastructura de internet, dar si device-urile pe care fiecare le-a folosit pentru a ramane conectat cu activitatile obisnuite, chiar si de acasa. Vorbim despre tableta, acest dispozitiv aflat la granita dintre laptop si telefonul mobil, care se remarca printr-un ecran generos si o baterie puternica. in materialul de astazi, o sa discutam despre Huawei MatePad Pro, tableta varf de gama recent lansata de HUAWEI si propunerea companiei pentru anul 2020 in materie de tablete.

Adolescentul de 16 ani din judetul Suceava facuse dragoste cu un vecin. Dupa cativa ani, a aflat un secret teribil

In 2011, pe cand avea doar 16 ani, un adolescent din judetul Suceava obisnuia sa se duca la un vecin pentru a-l ajuta la treburile casnice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )