Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cel mai avangardist regizor de teatru din lume va pune in scena Rinocerii la Craiova

Adevărul Adevărul,
Cel mai avangardist regizor de teatru din lume va pune in scena Rinocerii la Craiova

Regizorul Robert Wilson a fost declarat de New York Times cel mai avangardist om de teatru din Statele Unite si chiar din lume. Acesta a fost nominalizatla premiul Pulitzer pentru dramaturgie. continuă pe Adevărul

UE si SUA, la un pas de CEL MAI AMPLU ACORD REGIONAL DIN LUME

Uniunea Europeana a avertizat ca va exclude bancile, fondurile de hedging, asiguratorii si alte companii financiare dintr-un acord comercial negociat cu Statele Unite, din cauza dezacordurilor privind colaborarea.

Earin, cele mai mici casti wireless din lume

Castile wireless pot fi destul de mari si incomode, lucru care depinde si de tipul ales, in-ear sau over the era. Earin vrea sa fie totusi cea mai mica dintre castile wireless din lume, chiar pe segmentul in-ear. Earin, dupa cum spun creatorii sai, sunt asadar considerate cele mai mici casti wireless din lume. Dupa cum se poate observa si in imaginea de mai sus, forma lor este destul de obisnuita insa fara receiver-ul wireless discutam deja de un dispozitiv [].

Agentia romaneasca McCann Erickson a castigat un bronz la startul celui mai mai important festival de publicitate din lume - Cannes Lions

Agentia McCann Bucuresti a castigat, luni seara, un Bronze Lion la categoria PromoActivation la cel mai important festival de publicitate din lume, Cannes Lions, pentru campania Bucharest not Budapest dezvoltata pentru Kandia Dulce/Rom. In total, agentia a primit, in prima zi a festivalului, 14 nominalizari cu mai multe campanii dezvoltate pentru clientii sai, dar deocamdata doar una s-a materializat intr-un premiu. Listele scurte sunt, inca, asteptate pentru mai multe categorii ale festivalului.

Cel mai mare trust de presa din secuime a primit finantari de 2,6 milioane de euro de la companii de stat din Ungaria, prin intermediul unei fundatii - ancheta Transindex.ro

Cel mai important trust de presa din secuime a primit, in ultimii trei ani, finantari de aproximativ 2,6 milioane de euro de la companii maghiare aflate in proprietatea statului, prin intermediul unei fundatii din Ungaria, potrivit unei anchete Transindex. ro. Fundatia respectiva, infiintata de catre firma care editeaza cotidianul Magyar Nemzet, apropiat guvernului Orban, a alocat trustului din Romania - ce editeaza ziare in Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Targu Mures, precum si alte publicatii - aproximativ jumatate din sponsorizarile primite de la companii de stat din Ungaria, arata sursa citata.

Top 10: Amazon devine cel mai valoros brand de retail din lume. Wal-Mart a fost depasit

Amazon a depasit Wal-Mart, devenind cel mai mare brand de retail din lume la nivel global, jucatorul online si-a crescut vanzarile cu 22% si si-a crescut valoarea brand-ului cu 41%, pana la 64 de miliarde de dolari. Vezi in slide-urile urmatoare top-ul.

Rusii inventeaza prima pusca de asalt din lume

Inainte ca AK-47 sa fie cel mai popular pistol-mitraliera din lume, vedeta sovietica a campurilor de batalie din timpul Razboiului Rece, rusii au fost creatorii primei pusti de asalt din lume. Prima pusca.

Cele mai bune 10 destinatii din lume dedicate vegetarienilor

Vegetarienii tin foarte mult la alimentatia lor si stilul de viata pe care il practica este unul foarte sanatos, activ si atent gandit.

FOTO VIDEO Record mondial in China: cea mai lunga pictura stradala 3D din lume

China a inaugurat de curand cea mai lunga lucrare de arta stradala 3D din lume, intr-un campus universitar. Pictura are 365 de metri lungime si 7,5 metri latime.

Samsung NX mini, cel mai subtire mirrorless din lume, este disponibil in Romania

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe plan local a aparatului de fotografiat NX mini, cel mai subtire aparat cu obiectiv interschimbabil din lume. NX mini SMART este dispozitivul care le permite utilizatorilor sa surprinda toate momentele speciale si sa le transmita rapid cu ajutorul conexiunilor WiFi si NFC. Samsung NX mini este cea mai subtire si cea mai usoara camera foto cu obiectiv interschimbabil din lume, cantarind 158g corpul camerei) si avand un profil de numai 22,5 mm. Camera are [].

Cel mai mare radiotelescop din lume, este gata dupa ce a fost amplasata cea de-a 66 -a antena

Cel mai mare radiotelescop din lume, ALMA, construit la altitudinea de 5. 000 de metri in desertul Atacama din Chile, a fost finalizat, prin amplasarea celei de-a 66-a antene, si a primit deja un numar record de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )