Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cel mai batran cioban din Romania a murit la 102 ani, intr-un accident

România Liberă România Liberă,
Cel mai batran cioban din Romania a murit la 102 ani, intr-un accident

Cel mai batran cioban din Romania, Stefan Gros, s-a stins din viata la varsta de 102 ani, dupa ce a . continuă pe România Liberă

A murit Stefan Gros, cel mai varstnic cioban din Romania. A fost calcat de tractor

Mos Stefan, cel mai varstnic cioban din Romania, a murit la 102 ani, dar nu de batranete, ci calcat de tractor.

A murit Stefan Gros, cel mai varstnic cioban din Romania. Un accident la stana i-a curmat viata

A murit Stefan Gros, cel mai varstnic cioban din Romania. Un accident la stana i-a curmat viata, la varsta de 102 ani.

Un nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut si care a fost cel mai mare cutremur din 2020

Romania este din nou cutremurata! Ce magnitudine are noul seism, in ce zona s-a produs si care a fost cel mai mare cutremur din anul curent? Nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut? S-a produs un nou cutremur azi, 24 martie, in Romania. Acesta a inregistrat 3,4 magnitudine pe scara Richter, conform Institutului National .

Ce schema de tratament a folosit medicul care a vindecat cei mai multi pacienti din Romania

Romanii se bucura pentru faptul ca numarul pacientilor vindecati de coronavirus creste pe zi ce trece. Cu toate astea, se asteapta inca varful imbolnavirilor care pare ca nu e departe, arata specialistii. Ce schema de tratament a folosit medicul care a reusit sa-i insanatoseasca pe cei mai multi de COVID-19? Tratament coronavirus: Ce a folosit .

Cel mai nou spital din Romania cere sprijinul agentilor economici si populatiei

In plina criza epidemiologica, Spitalul Orasenesc Mioveni solicita sprijinul persoanelor fizice sau juridice interesate sa ajute prin donatii sau sponsorizari pentru a putea face fata unor solicitari suplimentare ce ar putea veni din partea unor pacienti care in mod norma, ar fi ajuns la Spitalul Judetean, dar care, acu, ar putea ajunge aici daca principalul spital din judet va trebui sa trateze pacienti cu COVID-19.

CORONAVIRUS |Rata somajului in China, cel mai crunt procent din ultimii 20 de ani

Aproape 5 milioane de cetateni chinezi si-au pierdut locurile de munca in primele doua luni ale anului, din pricina pandemiei de coronavirus. Conform Biroului National de Statistica, rata oficiala a somajulu.

Veste crunta pentru Jennifer Lopez. Barbatul pe care l-a iubit cel mai mult a murit la 51 de ani

Iubitul din tinerete al lui Jennifer Lopez s-a stins din viata la numai 51 de ani. David Cruz avea o boala de inima care nu l-a mai lasat sa traiasca. A murit sambata la un spital din New York. Jennifer Lopez e distrusa de durere. Povestea de iubire dintre J. Lo. si David Cruz J.

Companiile din domeniile retail, financiar, sanatate si digital angajeaza cel mai mult ACUM

Din cauza epidemiei de coronavirus, o parte dintre companii a decis sa amane atragerea de noi candidati pentru momentul in care Romania va depasi punctul critic al epidemiei de coronavirus. Sunt insa si domenii in care activitatea a crescut exponential.

Pepco inchide toate magazinele din Romania, din cauza pandemiei de coronavirus

Pepco, cel mai extins jucator de pe segmentul de imbracaminte si incataminte cu o retea de 272 de unitati in Romania, a decis inchiderea temporara a magazinelor locale.

Digi24: De ce e Timisoara centrul vindecarilor de COVID-19 din Romania: Folosim alta schema de tratament fata de restul tarii

Timisoara are cel mai prolific spital de boli infectioase din Romania: 43 de pacienti internati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati si externati. La Bucuresti s-au vindecat 11 pacienti, 3 la Craiova, 2 la Constanta si 1 la Iasi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )