Libnet.ro
UNICEF

11:45

A murit Stefan Gros, cel mai varstnic cioban din Romania. Un accident la stana i-a curmat viata

Adevărul Adevărul,
A murit Stefan Gros, cel mai varstnic cioban din Romania. Un accident la stana i-a curmat viata

A murit Stefan Gros, cel mai varstnic cioban din Romania. Un accident la stana i-a curmat viata, la varsta de 102 ani. continuă pe Adevărul

A murit Stefan Gros, cel mai varstnic cioban din Romania. A fost calcat de tractor

Mos Stefan, cel mai varstnic cioban din Romania, a murit la 102 ani, dar nu de batranete, ci calcat de tractor.

CORONAVIRUS |77 de compusi care pot reduce raspandirea virusului, descoperiti de cel mai puternic computer din lume. Se poate realiza un vaccin?

Cel mai puternic sistem informaticdin lume, denumit Summit, a fost implicat in lupta contra raspandirii virusului COVID-19. Dupa mii de simulari derulate de Cercetatorii de la Departamentul de Energi.

CORONAVIRUS |Rata somajului in China, cel mai crunt procent din ultimii 20 de ani

Aproape 5 milioane de cetateni chinezi si-au pierdut locurile de munca in primele doua luni ale anului, din pricina pandemiei de coronavirus. Conform Biroului National de Statistica, rata oficiala a somajulu.

Italia, probabil la cel mai greu moment din perioada postbelica: inca 627 de decese doar in ultimele 24 de ore si alte aproape 6.000 de cazuri de COVID-19. Peste 2.600 de pacienti sunt in stare critica

Un numar de 627 de persoane au decedat in Italia dupa ce au contractat noul coronavirus, doar in ultimele 24 de ore. Astfel, bilantul deceselor a ajuns la 4. 032, fiind in continuare peste cel din China - tara de.

Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Noile masuri in lupta combaterii COVID-19 sunt mai stricte decat vechile indicatii de dinainte de anuntarea starii de urgenta. Raed Arafat a facut cateva lamuriri pentru romani pe tema ordonatei militare si a epxlicat care sunt punctual conditiile in care se mai poate iesi din casa. Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din .

Dan Barna sustine ca alegerile locale ar putea fi organizate cel mai devreme in toamna

Co-presedintele USR PLUS, Dan Barna, spune ca in opinia sa alegerile locale ar putea fi organizate cel mai devreme in toamna sau ca ,in functie de evolutia epidemiei provocate de noul coronavirus, ar putea fi organizate in cursul anului viitor.

Acesta e noul telefon Huawei: ce specificatii ar avea cel mai bun Huawei P40

Seria Huawei P40 urmeaza sa fie prezentata pe 26 martie. Cel mai probabil va fi printr-un eveniment online. Pana atunci, avem cele mai bune imagini cu telefonul. Huawei P40 Lite e deja.

Unde se ascunde Vulpita in aceasta perioada! Sefii de la Antena 1 i-au gasit cel mai bun loc

Vulpita, sau Veronica asa cum o stiu prietenii din Vaslui, a devenit populara in Romania in urma cu 2 luni, dupa o aparitie la emisiunea Acces Direct, difuzata pe Antena 1, reusind sa devina o figura de referinta pentru o tara intreaga. Cum a devenit celebra Veronica Stegaru Vulpita are 22 de ani si este .

Criza coronavirus in Romania. Care este cel mai rau scenariu si cand este asteptat varful epidemiei

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat pentru Digi 24 ca unul dintre cele mai reele scenarii care i se poate intampla Romaniei e cresterea in ritm alert a imbolnavirilor. Din pacate, Tataru estimeaza ca acest lucru e posibil pe la jumatatea lunii viitoare. Pericol de Paste, cand romanii vin acasa Tataru .

Cel mai lung zbor al unui avion cu pasageri a avut loc din cauza pandemiei

Pandemia actuala afecteaza foarte multe domenii, iar de data aceasta a contribuit si la doborarea recordului pentru cel mai lung zbor cu pasageri din istorie. Pentru a se asigura ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )