Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cel mai batran stejar din sud-estul Europei, certificat stiintific in Romania. Istoria arborelui la umbra caruia s-ar fi odihnit Stefan cel Mare

Adevărul Adevărul,
Cel mai batran stejar din sud-estul Europei, certificat stiintific in Romania. Istoria arborelui la umbra caruia s-ar fi odihnit Stefan cel Mare

In localitatea Cajvana din judetul Suceava se afla un stejar multisecular care ar fi fost plantat in jurul anului 1200. Arborele a supravietuit pana in zilele noastre. Exista o legenda conform careia Stefan cel Mare si armata lui ar fi poposit la umbra acestui stejar, la mijlocul veacului al XV-lea. continuă pe Adevărul

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Moment istoric in fotbal: Cel mai bogat om din lume este implicat

Compania Amazon, detinuta de cel mai bogat om din lume Jeff Bezos, a achizitional 2 pachete ramase din drepturile de televizare a meciurilor din Premier League. Acesta este pentru prima data in istoria.

Cel mai mare spital din Baragan cauta director medical. Cand are loc examenul

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan cauta director medical. Concursul va avea loc pe 27 iunie, la ora 10. 00 pentru ocuparea postului vacant contractual, pe perioada determinata. Pot participa absolventii de invatamant universitar de lunga durata, cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniu medicina, specializarea medicina.

SOC in sport! Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba despre cel mai celebru portar din Romania....

Rica Raducanu, in varsta de 72 de ani, a vorbit despre problemele lui de sanatate, acesta fiind diagnosticat cu apnee. Fostul portar al Rapidului a afirmat ca medicii l-au avertizat ca exista pericolul sa.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Cel mai modern sistem de operatie n neurochirurgie si chirurgie spinala din sud-estul Europei va fi inaugurat joi la Iasi

Cel mai modern sistem de operatie in domeniul neurochirurgiei si chirurgiei spinale din sud-estul Europei va fi inaugurat, joi, la Spitalul Clinic de Neurochirurgie Prof. dr. Nicolae Oblu din Iasi. Managerul Spitalului de Neurochirurgie din Iasi, Lucian Eva, a declarat ca sistemul de imagistica de inalta performanta, fiind echipat cu O-Arm2, este un sistem de imagistica chirurgicala multidimensional de ultima generatie care ofera o solutie unica si de foarte mare precizie pentru toate procedurile in chirurgia coloanei si nu numai.

Cum afli aplicatiile care iti consuma cel mai mult timp pe iPhone

Daca simti ca petreci cea mai mare parte a zilei cu smartphone-ul in mana, ar fi bine sa stii principalul vinovat. Solutia implica sa inveti cum afli aplicatiile care iti consuma cel mai mult timp pe iPhone. Smartphone-ul este principalul viciu al secolului 21. S-au scris numeroase articole pe marginea acestui subiect, s-au efectuat numeroase [].

Hagi, dupa victoria lui Halep: Nu e nimic intamplator in viata. Arata ca un roman poate sa ajunga cel mai bun (VIDEO)

Gheorghe Hagi a laudat, intr-un interviu acordat dupa victoria lui Halep de la Roland Garros, afirmand ca a oferit un exemplu pentru toata Romania ca prin munca si sacrificiu poti ajunge cel mai bun din.

Simona Halep, ultima conferinta nainte de marea finala: Sunt fericita de ceea ce am facut aici, la Roland Garros ating cel mai bun nivel al meu

Nu a mai ramas mult timp pana la finala de pe tabloul feminin de simplu de la Roland Garros, iar Simona Halep a sustinut ultima conferinta de presa inainte de meciul cu Sloane Stephens. Sunt destul de constanta pe zgura, am incredere, iar din punctul meu de vedere aici ating cel mai bun nivel al meu, a precizat printre altele liderul mondial. Halep vs Stephens se va disputa sambata, de la ora 16:00, urmand sa fie in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Cel mai mare sondaj international realizat de Ferratum compara obiceiurile de consum pe perioada vacantei de vara din 18 tari

Pentru a opta oara consecutiv, Ferratum Group a derulat cu success Barometrul de Vara2018. Aproape 22. 000 de gospodarii au participat la sondajul bianual care, pe langa altele, analizeaza principalele activitati estivale in randul respondentilor, daca acestia prefera shoppingul online in detrimentul celui traditional si care tari vor cheltui cel mai mult in vara lui 2018.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )