Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cel mai bine clasata universitate din Romania in ultimul top mondial. Aceste rezultate trebuie apreciate in raport cu subfinantarea cronica a invatamantului

Adevărul Adevărul,
Cel mai bine clasata universitate din Romania in ultimul top mondial. Aceste rezultate trebuie apreciate in raport cu subfinantarea cronica a invatamantului

Times Higher Education THE) este unul dintre clasamentele mondiale ale universitatilor din lume si a fost recent dat publicitatii. continuă pe Adevărul

Cel mai rasunator SCANDAL SEXUAL din istoria sportului mondial ia amploare: Fost presedinte al federatiei americane de gimnastica, ARESTAT. Bela si Martha Karolyi, VIZATI

Scandalul privind abuzurile sexuale din gimnastica americana ia amploare. Fostul presedinte al federatiei, Steve Penny, a fost arestat, miercuri, in Tennessee. Acesta este acuzat ca a sustras documente de la.

Salariul mediu laBrasov a ajuns la 533 de euro. Domeniul in care se castiga cel mai bine

La sfarsitul lunii august 2018, numarul salariatilor din Brasov ajunsese la 189. 922 de persoane, cu 7. 495 peste numarul inregistrat in august 2017.

CME: Veniturile si profitul Pro TV au crescut usor n al treilea trimestru - cel mai lent avans la nivel de grup

Veniturile nete ale Pro TV, cea mai mare companie media din Romania, au atins in cel de-al treilea trimestru al anului in curs 41,1 milioane de dolari, cu 1,6% mai mult decat in acelasi interval al anului trecut. in iulie-septembrie, profitul operational inainte de depreciere si amortizare OIBDA) a crescut cu 2,3%, pana la 15,6 milioane de dolari, potrivit rezultatelor financiare anuntate joi de compania-mama, Central European Media Enterprises CME). Operatiunile din Romania raporteaza cea mai lenta crestere, comparativ cu celelalte tari unde este prezenta compania.

Cel mai important monument din Barcelona, Sagrada Familia, construit fara autorizatie

Cel mai cunoscut monument din Barcelona, catedrala inca neterminata Sagrada Familia, este construita,de mai bine de 130 de ani,fara autorizatie. Se pare ca in 1882, cand au inceput.

Simona Halep, dupace a fost desemnatamai buna jucatoare a anului 2018: Cel mai bun an - FOTO

Liderul WTA, Simona Halep, a fost desemnata de catre WTA cea mai buna jucatoare a anului 2018, intr-un eveniment organizat la Singapore. Este pentru prima data cand jucatoarea de tenis din Romania castiga.

FOTO Cel mai amplu proiect coral din Romania. Corul Regal in ii vechi de un secol intr-un concert in Capitalele Unirii

Ramnicu Valcea s-a aflat zilele acestea pe harta Capitalelor Unirii printr-un extraordinar spectacol sustinut in cadrul Filarmonicii de Stat Ion Dumitrescu de catre Corul Regal si Corala Academica Euphonia. Costumatia reprezentantelor Corului Regal a fost una de gala, fiind asigurata de o colectionara valceanca. Povestea colectiei este fascinanta si am aflat-o chiar de la proprietara.

Sunt CEL MAI NOROCOS BARBAT din lume! Moment FABULOS oferit de Simona Halep in timp ce a primit premiul pentru jucatoarea anului

Simona Halep i-a amuzat pe cei care au participat la ceremonia in care a fost desemnata de WTA cea mai buna jucatoare a aului 2018. Cel care a prezentat premiile s-a declarat cel mai norocos barbat din.

Uganda ncepe lucrarile pentru al 5-lea cel mai mare pod din Africa

Uganda a deschis lucrarile pentru podul de 112 milioane de dolari, al 5-lea cel mai mare pod din Africa in Jinja, in partea de est a tarii, potrivitCNN.

Razboiul comercial cu SUA ncepe sa doara: Economia Chinei, cel mai slab ritm de crestere de dupa criza financiara globala

Creseterea economica a Chinei a incetinit in trimestrul al treilea pana la cel mai redus ritm de dupa criza financiara globala, in conditiile in care razboiul comercial cu Statele Unite incepe sa doara, transmite Reuters.

Cea mai mare frauda fiscala din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial: Este vorba de zeci de miliarde de euro

O investigatie a unor jurnalisti de la 19 publicatii a scos la iveala cea mai mare frauda fiscala din Europa de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Nu mai putin de 55 de miliarde de euro ar fi fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )