Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cel mai bine platit pensionar din Iasi isi poate cumpara in fiecare luna o masina noua

Antena3 Antena3,
Cel mai bine platit pensionar din Iasi isi poate cumpara in fiecare luna o masina noua

Cel mai bine platit pensionar din Iasi isi poate cumpara in fiecare zi o masina noua. Este magistratsi incaseaza 41. 000 de lei brut, cat un Logan cu echipare mijlocie. continuă pe Antena3

INS: Salariul mediu a urmat la 3.179 de lei net, la finalul anului trecut. IT-ul ramane cel mai bine platit sector

Castigul salarial mediu nominal a crescut, in luna noiembrie fata de octombrie, cu cu 63 de lei 2%), pana la valoarea de 3. 179 de lei net, iar cele mai mari crestere au avut loc in sectorul activitatilor de editare si tiparire.

Sinteza Zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, revine la Antena 3

Din 13 ianuarie cel mai urmarit talk-show din Romania se intoarce.

Salariul mediu net a crescut cu 2% in noiembrie. Care sunt cel mai bine platite domenii in Romania

Castigul salarial mediu nominal brut a crescut, in luna noiembrie fata de octombrie, cu 2,1%, pana la valoarea de 5. 196 de lei, in timp ce salariul mediu net s-a majorat cu 2%, pana la 3. 179 lei, raportat la perioada de referinta, arata datele Institutului National de Statistica INS) publicate luni.

Sondaj privind Primaria Capitalei. Nicusor Dan, cel mai bine plasat candidat al Opozitiei. Ce procente au Rares Bogdan si Vlad Voiculescu

NIcusor Dan, candidat independent pentru Primaria Bucurestiului, a prezentat un sondaj, realizat la cererea sa, privind intentia de vot pentru functia de edil al Capitalei. Potrivit cercetarii, Nicusor Dan e cel mai bine clasat candidat al Opozitiei, contracandidatul sau din Alianta USR-PLUS, Vlad Voiculescu, fiind la mare distanta de acesta.

Incendiu de proportii, la o fabrica din Prahova. Pompierii nu reusesc sa stinga focul, dupa mai bine de 10 ore

In Urlati, din judetul Prahova, unincendiu devastator a facut scrum marti noapte o fabrica de saltele. Flacarile uriase au mistuit o suprafata de peste 1. 000 de metri patrati. 50 de persoane din apropiere au fost evacute preventiv. Incendiu de proportii, la o fabrica din Prahova in noaptea de marti spre miercuri, o fabrica de saltele, .

STS incepe sa operationalizeze in sfarsit tehnologia AML in sistemul 112: Apelurile de pe telefoane Android ar trebui localizate mai bine in Bucuresti si Ilfov

Apelurile la 112 din zona Bucuresti-Ilfov de pe telefoanele cu sistem de operare Android vor fi localizate cu ajutorul tehnologiei AML, a anuntat miercuri Serviciul de telecomunicatii Speciale STS). Implementarea acestei tehnologii, care permite o acuratete a localizarii de 5 50 m, a fost stabilita prin Ordonanta de Urgenta de Guvern dupa cazul Caracal. Amintim ca sistemul 112 din Bucuresti si Ilfov a fost modernizat in 2015 de Teamnet, grup fondat de Sebastian Ghita, pentru a receptiona informatiile de localizare GPS transmise din diferite surse, inclusiv prin tehnologia AML, dar STS sustine ca ar fi fost nevoie de mai multe modificari legislative pentru ca aceasta tehnologie sa functioneze in sistemul 112.

Un barbat din Iasi s-a trezit din greseala cu 130.000 de lei in conturi si a ramas cu banii

Firma de Salubritate din Iasi a ramas in gaura de 131. 000 de lei dupa ce, vrand sa plateasca un furnizor de combustibil, a gresit contul si a dat banii unui alt roman, care i-a scos la ATM!.

DUPA MAI BINE DE DOISPREZECE ANI BET doboara pragul de 10.000 de puncte

Indicele se afla la doar 834 de puncte distanta de maximul istoric din iulie 2007 Indicele BET, referinta pietei noastre de capital, a incheiat astazi sedinta de tranzactionare peste pragul de 10. 000 de puncte, nivel pe care principalul cos de actiuni al Bursei de Valori Bucuresti BVB) nu l-a mai depasit la inchidere din octombrie 2007 cand, spre deosebire de tendinta ascendenta clara de acum, indicele schita o corectie ce ulterior s-a precipitat intr-o prabusire de peste 80%, cauzata de criza financiara globala din acea perioada.

Moarte stranie pentru un barbat din Iasi. A murit in acelasi loc in care sotia lui si-a dat ultima suflare, in urma batailor incasate acasa

Un barbat de 52 de ani, din Iasi, angajat al Spitalului Municipal Pascani, a fost gasit mort in curtea casei, in acelasi loc in care ar fi murit si sotia sa, in urma cu cativa ani. Politistii au deschis dosar penal de moarte suspecta.

Cel mai bun argument sa ai un copil bilingv: de ce sa-l inveti o limba straina, de mic

Din ce in ce mai multi parinti fac un efort pentru a-si invata copiii o limba straina, iar beneficiile sunt spectaculoase. De ce ar trebui sa faci la fel? Un studiu recent atrage atentia asupra copiilor bilingvi. Acestia au varste mai mult sau mai putin fragede si sunt capabili sa vorbeasca cel putin o limba .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2686 seconds )