Libnet.ro
UNICEF

00:07

Moarte stranie pentru un barbat din Iasi. A murit in acelasi loc in care sotia lui si-a dat ultima suflare, in urma batailor incasate acasa

Antena3 Antena3,
Moarte stranie pentru un barbat din Iasi. A murit in acelasi loc in care sotia lui si-a dat ultima suflare, in urma batailor incasate acasa

Un barbat de 52 de ani, din Iasi, angajat al Spitalului Municipal Pascani, a fost gasit mort in curtea casei, in acelasi loc in care ar fi murit si sotia sa, in urma cu cativa ani. Politistii au deschis dosar penal de moarte suspecta. continuă pe Antena3

Doi soti au murit in acelasi loc la sase ani distanta

Un barbat din Iasi a fost gasit mort in curtea casei, in acelasi loc in care a murit si sotia sa in urma cu cativa ani. Politistii au deschis dosar penal de moarte suspecta.

Hot din Iasi, condamnat de instanta sa munceasca in Primaria de unde a furat un seif

Un barbat din Iasi, care a intrat, impreuna cu alti doi complici, cu cagule pe fata, sa fure seiful cu bani din Primaria Tibana, a fost condamnat de instanta sa lucreze in folosul comunitatii intr-o institutie a autoritatii locale jefuite, transmite Mediafax.

Nou caz infiorator in Romania. Un barbat din Arges a fost retinut dupa ce a violat o minora de 11 ani

Un barbat din localitatea argeseana Bogati, suspectat ca a agresat sexual o minora in varsta de 11 ani, a fost retinut de politisti.

Leonardo DiCaprio, donatie record pentru victimele din Australia. Cu ce suma ii va ajuta pe cei afectati

Celebrul actor Leonardo DiCaprio va face o donatie uriasa unei organizatii care se ocupa cu combaterea incendiilor din Australia. Cu ce suma va contribui actorul pentru salvarea victimelor care au avut de suferit in urma incendiului? Leonardo DiCaprio da o mana de ajutor victimelor din Australia. Suma uriasa pe care a donat-o Actorul premiat cu .

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECLEANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO INTERZISA MINORILOR) Pensiile vor creste de la 1.

Un barbat din Iasi si-a ars toata fata incercand sa aprinda focul in soba

Combustibilul folosit in aprinderea focului face din ce in ce mai multe victime. Un barbat si-a ars fata dupa ce a turnat motorina in soba. Medicii trag un semnal de alarma.

Atac in stil mafiot: Barbat impuscat pe o strada din Iasi. Agresorul este cautat de politisti(VIDEO)

Atac in stil mafiot la Iasi. Un barbat, in varsta de 40 de ani, a ajuns in stare foarte grava la spital, vineri dimineata, dupa ce a fost impuscat in inima cu un pistol airsoft, informeaza B1.

Un copil de 15 ani din Iasi salveaza 5 vieti! Parintii sai, desi indurerati dupa pierderea sa, au fost de acord cu transplantul!

Un caz induiosator a impresionat medicii de la Spitalul Clinic Dr. Parhon Iasi care au prelevat organe de la un baiat de 15 ani care a decedat in urma unui anevrism cerebral. Gestul extraordinar al.

Antonia, PRINSA iN FAPT, cu un ALT BARBAT din showbiz! Au facut-o pe ascuns! Imagini de infarct pentru ALEX VELEA

Antonia si Smiley au fost surprinsi impreuna,in absenta lui Alex Velea. IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Smiley a postat pe o.

S-A AFLAT totul! Incredibil, CATI BANI au primit Stefan Banica Jr. si Oana Sarbu pentru ROLURILE din filmul LICEENII

Celebrul film Liceenii este unul dintre cele mai apreciate filme romanesti. Doi dintre cei mai populari actori, Oana Sarbu si Stefan Banica Jr. au fost extrem de indragiti de romani, mai ales pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )