Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cel mai bine platit roman lucreaza in salubritate. Cati bani a incasat lunar

Antena3 Antena3,
Cel mai bine platit roman lucreaza in salubritate. Cati bani a incasat lunar

Anul trecut, cel mai bine platit roman a castigat 16,3 milioane de lei 3,6 milioane de euro), din colectarea deseurilor nepericuloase. Topul salariilor fabuloase este completat de un IT-ist care a plecat. continuă pe Antena3

Cel mai bine platit roman lucreaza in salubritate. ii intra lunar in cont 300.000 de euro

Cel mai bine platit roman a castigat anul trecut 16,3 milioane de lei, echivalentul a 3,6 milioane de euro, din colectarea deseurilor nepericuloase, potrivit datelor transmise de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), la solicitarea News. ro.

Un salariu de 300.000 de euro lunar a primit cel mai bine platit roman in 2015. Acesta lucreaza in salubritate

Cel mai mare venit inregistrat de un salariat roman anul trecut a fost din colectarea deseurilor nepericuloase. Suma a fost de 300. 000 de euro lunar, potrivit datelor transmise, la solicitarea News. ro , de Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Un roman castiga 300.000 de euro pe luna. in ce domeniu lucreaza

Cel mai bine platit roman a castigat, anul trecut, 16,3 milioane de lei, echivalentul a 3,6 milioane de euro, ceea ce inseamna 300. 000 de euro pe luna, din colectarea deseurilor nepericuloase, potrivit datelor transmise de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

VIDEO Florin Andone e cel mai bun marcator roman din strainatate. A reusit un gol de generic pentru Cordoba

Atacantul lui Cordoba, Florin Andone, este cel mai in forma jucator roman din strainatate si inscrie pe banda rulanta.

Dan Bitman, burlac pe viata: Decat o casnicie esuata, mai bine o burlacie fericita!

Dan Bittman ramane un burlac convins cu toate ca este unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania. Desi are trei baieti cu Liliana Stefan, iubita sa de mai bine de 20 de ani, artistul recunoaste ca nu s-a pus niciodata problema de a merge impreuna in fata altarului.

Cel mai rar pasaport din lume este emis de Ordinul Suveran de Malta. Doar trei astfel de documente pot exista simultan

Cel mai rar intalnit pasaport din lume este cel emis de Ordinul Suveran de Malta si numai trei documente emise de aceasta autoritate pot exista concomitent, relateaza The Independent.

FDI Audas Piscator, cel mai performant fond

Fondul FDI Audas Piscator a inregistrat o crestere de 3,48%, raportata la moneda europeana, fiind cel mai profitabil fond de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada 4-11 martie.

Cel mai bun smartphone dual SIM: top 10 telefoane

Cel mai bun smartphone dual SIM: care telefon ar merita aceste titlu, dupa parerea ta? Samsung Galaxy Note 5? LG G4? Mai jos, itiprezentam principalii 10 candidati la acest titlu. Telefoanele care accepta doua cartele SIM sunt preferate de utilizatori din diverse motive, insa cel mai des, acestia le aleg pentru a evita sa aiba [].

A fost lansat cel mai nou trailer pentru filmul X-Men: Apocalypse

Cel mai nou trailer pentru X-Men: Apocalypse a fost publicat de curand pe YouTube. Dupa ce au inregistrat un succes colosal cu Deadpool, cei de la Fox vor sa repete performanta odata cu debutul noului film din seria X-Men. Acesta se va numei X-Men: Apocalypse, iar debutul oficial va fi in data de 27 mai.

Cristian Busoi, nominalizare pentru cel mai activ europarlamentar

Cristian Busoi, membru al grupul Partidului Popular European a fost propus de colegii sai de la Bruxelles pentru premiul cel mai activ europarlamentar in domeniul sanatatii. Pentru a ajunge sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )