Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cel mai rar pasaport din lume este emis de Ordinul Suveran de Malta. Doar trei astfel de documente pot exista simultan

Adevărul Adevărul,
Cel mai rar pasaport din lume este emis de Ordinul Suveran de Malta. Doar trei astfel de documente pot exista simultan

Cel mai rar intalnit pasaport din lume este cel emis de Ordinul Suveran de Malta si numai trei documente emise de aceasta autoritate pot exista concomitent, relateaza The Independent. continuă pe Adevărul

Cartea Recordurilor: Cel mai batran barbat din lume este un supravietuitor al Holocaustului. Vezi cati ani are

Un supravietuitor al lagarului de exterminare Auschwitz, care are acum 112 ani, este considerat cel mai batran din lume, potrivit reprezentantilor de la Cartea Recordurilor, informeaza BBC News in.

Un supravietuitor al Holocaustului, cel mai batran barbat din lume

Un supravietuitor al Holocaustului care are 112 ani a fost declarat cel mai batran barbat de pe planeta.

ANAF va lua lectii de la cel mai temut fisc din lume

Fiscul roman va primi sfaturi din partea IRS-ului american, dar si din partea Fondului Monetar International, a anuntat ministrul de finante Anca Dragu. Anul acesta vom avea, pentru ANAF, cateva misiuni de.

Tavolara, insula caprelor salbatice: cum rezista vicisitudinilor cel mai mic regat din lume

Cu o istorie fascinanta, cel mai mic regat din lume este locuit in prezent doar in regim part-time, familia regala fiind singura care traieste pe insula Tavolara.

Aici se afla cea mai lunga tiroliana din lume: se numeste Bestia si zbori cu 105 km/h ca o pasare deasupra muntilor si copacilor

Cu o lungime de 1,45 km si instalata la 260 de metri deasupra solului, aceasta este cea mai lunga si extrema tiroliana din lume, pe care prinzi o viteza de 105 km/ora, potrivit ziplinetourspr. com . Pentru amatorii de senzatii tari, poate fi o noua.

Cele mai frumoase case din Venetia

Venetia, cel mai romantic oras din lume, este un muzeu in aer liber. Venetia este un labirint de stradute si canale, iar farmecul orasului este dat de nenumaratele palazzi ce se gasesc aici.

Acest roman are 24 de ani si este unul dintre cei mai temuti hackeri din lume

Un tanar din Bucuresti se afla in spatele unora dintre cele mai cunoscute operatiuni de hacking din ultimii ani. in anul 2012, Team GhostShell s-a ocupat de unele dintre cele mai mediatizate infractiuni online din acea perioada. Printre tintele grupului de hackeri s-au numarat FBI-ul, NASA, Pentagonul, dar si diverse organizatii din Rusia, unde nu [].

Viscri este cel mai vizitat sat din Romania: 32.000 de turisti, anul trecut

Biserica Fortificata din satul Viscri, care din anul 1999 face parte din patrimoniul mondial UNESCO, a fost vizitata anul trecut de 32. 000 de turisti, in mare parte straini, platitori de bilete.

Ce avere are una dintre cele mai cunoscute scriitoare din lume

Averea scriitoarei britanice J. Rowling, autoarea romanelor din seria Harry Potter, a continuat sa creasca in ultimii ani si a ajuns la peste 7,6 miliarde de lire sterline 9,8 miliarde de euro), in ciuda faptului ca ultimul roman din aceasta franciza literara a fost publicat in urma cu aproape un deceniu, afirma tabloidul The Sun, citat de news. ro.

Cel mai mare vas de croaziera din lume a inceput primele teste pe apa - FOTO VIDEO

Cel mai mare vas de croaziera din lume, care a primit numele Harmony of the Seas Armonia Marilor), a inceput in aceasta saptamana primele teste pe apa, in vestul Frantei, revenind la santierul unde a fost construita in cursul zilei de duminica, informeaza site-ul gcaptain. com, potrivit News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2745 seconds )