Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai bogat om de afaceri din Japonia vrea sa investeasca peste 800 de miliarde dolari in startup-uri IT din toata lumea

Hotnews Hotnews,
 Cel mai bogat om de afaceri din Japonia vrea sa investeasca peste 800 de miliarde dolari in startup-uri IT din toata lumea

Grupul SoftBank, fondat si controlat de omul de afaceri Masayoshi Son, cel mai bogat japonez, isi va creste investitiile in firme si proiecte tehnologice la colosala suma de 880 de miliarde de dolari, potrivit declaratiilor omului de afaceri. Grupul japonez detine, in prezent, cel mai mare fond de investitii private cu un buget de 100 miliarde de dolari, pe care a inceput deja sa ii investeasca, in special in startup-uri europene. continuă pe Hotnews

Ancheta la cel mai mare spital din Moldova: Un barbat internat pentru o complicatie a diabetului a murit dupa ce a contractat o bacterie (VIDEO)

Ancheta la spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, cea mai mare unitate medicala din Moldova, dupa ce un pacient, care s-a internat sa-si trateze o complicatie a diabetului, a murit. Familia vrea s.

Cel mai nou cuplu din showbizul international. Cine este noua cucerire a lui Drake (FOTO)

Un nou cuplu din showbizul international pare sa ajunga in centrul atentiei. Este vorba despre Bella Hadid 21 de ani) si Drake 30 de ani), care ar fi impreuna de patru luni, dupa cum sustin.

Cel mai luxos hotel din Romania a fost rebranduit dupa ce a intrat in posesia unui om de afaceri timisorean. Carol Park Hotel a devenit Palatul Suter

Fostul hotel Carol Parc din Bucuresti a revenit la numele de Palatul Suter, dupa achizitionarea lui de catre un om de afaceri din Timisoara.

Cele mai bune afaceri din judet, premiate la Topul Firmelor

Si in acest an, Camera de Comert si Industrie Salaj a acordat premii celor mai puternice firme din judet, in cadrul unei noi editii a Topului Judetean al Firmelor.

Austria: Cel mai tanar lider din Europa, Wunderwuzzi Kurz, promite o noua cultura in politica

Sebastian Kurz, 31 de ani, liderul Partidului Popular de centru-dreapta, este noul copil-fantastic Wunderwuzzi) al politicii europene, ocupand functia de ministru de Externe in Austria de la varsta de 27 de ani.

Romania, la cel mai scazut numar de someri din ultimul deceniu. Angajatorii apeleaza la personal din afara

Numarul de someri noi in Romania din primul semestru este la cel mai scazut nivel din ultimul deceniu. Forta de munca disponibila si doritoare de munca este la minim istoric iar cererea de forta de.

Fenomen spectaculos pe cer. La ce ora poate fi vazuta cel mai bine ploaia de meteori Orionide

Unul dintre cele mai impresionante spectacole ale cerului va atinge apogeul la acest sfarsit de saptamana, intre 20 si 22 octombrie, cand va fi cel mai vizibila ploaia de meteori Orionide,.

De ce are Finlanda cel mai bun sistem de invatamant din lume. A exclus ceva de neconceput in Romania

Sistemul finlandez de invatamant a fost desemnat drept cel mai bun din lume, intr-un clasament realizat in 2016 de catre World Economic Forum. Iata mai jos un documentar care prezinta,.

LaDORNA, cel mai nou partener 5 to go (P)

5 to go, cel mai mare lant de cafenele din Romania si totodata unul dintre cele mai puternice brand-uri romanesti din zona business-urilor HoReCa si nu numai, anunta un nou .

Anul 2017 este al doilea cel mai calduros din istoria inregistrarilor temperaturii pe Terra

Anul acesta a fost al doilea cel mai calduros din istoria Terrei de cand a inceput inregistrarea temperaturilor, a anuntat miercuri Administratia Nationala pentru Oceane si Atmosferica a SUA.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )