Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai bune afaceri din judet, premiate la Topul Firmelor

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune afaceri din judet, premiate la Topul Firmelor

Si in acest an, Camera de Comert si Industrie Salaj a acordat premii celor mai puternice firme din judet, in cadrul unei noi editii a Topului Judetean al Firmelor. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bune zone din Capitala cu locuinte noi pentru corporatisti, in 2017

Conform estimarilor specialistilor din piata rezidentiala, in acest an, au fost si vor fi finalizate multe locuinte noi in Bucuresti, in conditiile in care, la inceputul lui 2017, ar fi fost in lucru si in curs de obtinere a autorizatiei de construire.

Ce trebuie sa faci pentru a nu se inmuia varza murata. Cele mai bune sfaturi

Traditionala varza murata este una dintre delicatesele pregatite toamna de gospodine si poate fi folosita pentru o multime de preparate, de la sarmale, la diverse salate. Afla cele mai bune ponturi pentru ca gustul ei sa iasa desavarsit.

Cele mai periculoase aeroporturi din lume: doua dintre ele sunt in Europa si cel mai probabil ai fost acolo

Cele mai periculoase aeroporturi din lume sunt in acelasi timp locuri spectaculoase intre valurile marii sau in inaltimea muntilor. Iata care sunt si cum arata acestea.

Acest McLaren F1 impecabil ar putea deveni una dintre cele mai scumpe masini din istorie

McLaren F1 a fost, ani buni, cea mai rapida masina din lume, iar acum una dintre acestea este scoasa la licitatie. Cu toate ca recordul de viteza a fost depasit inca din 2005, McLaren F1 ramane, in continuare, una dintre cele mai rapide masini de serie create vreodata. Cu o caroserie de fibra de carbon [].

Telekom lanseaza servicii bancare pe piata din Romania, in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia

Telekom Romania a anuntat miercuri lansarea serviciilor bancare pe piata locala in parteneriat cu Alior Bank, una dintre cele mai mari banci din Polonia. Serviciile sunt disponibile online, la www. telekombanking. ro si vor fi introduse, gradual, din luna noiembrie, in magazinele Telekom si Germanos. Cei interesati isi pot face cont curent direct din aplicatia de mobil disponibila in App Store) si pot efectua, timp de trei ani, retrageri gratuite de la orice bancomat, in tara si in strainatate, si de transferuri in lei gratuite in limita a 50. 000 de lei, la orice banca din Romania, prin intermediul serviciilor online de internet si mobile banking.

Cele mai bune filme de dragoste pe care sa le vezi macar o data-n viata

Filmele de dragoste nu se vor demoda niciodata si asta pentru ca mereu vor exista oameni, mai mult sau mai putin, romantici, doritori de iubire traita ca-n filme. Ca fata, am crescut cu povesti despre printi si printese, despre alesul care vine pe cal alb, despre dragostea care trece dincolo de fiinta si care e [].

Sa gandim ca Warren Buffett: Cum ne poate ajuta metoda 10-10-10 sa luam cele mai bune decizii

Cu totii vrem sa facem alegerile potrivite. Insa in ziua de azi e destul de greu sa ne facem ordine in viata. Suntem guvernati de deadline-uri si task-uri, asa ca ne stresam, suntem impulsivi si adesea ratam oportunitati care se afla fix sub nasul.

Cele mai bune uleiuri esentiale afrodiziace

Cateodata, lucrurile nu merg asa cum te astepti intre tine si partenerul tau, de aceea, ar fi bine sa iti imbunatatesti relatiile intime. Daca vrei sa reaprinzi pasiunea in dormitor, foloseste cu incredere uleiurile esentiale. Gratie efectului lor aromaterapeutic, acestea te vor ajuta sa te relaxezi si sa elimini stresul.

Cele mai bune cadouri de business pentru finalul lui 2017

In business exista un cod nescris care nu te lasa sa alegi la intamplare cadourile pentru colegi, sefi sau parteneri.

Mihai Tudose: Romania este una dintre cele mai mandre natiuni din UE

Romania are multe de oferit in domenii ca agricultura, industria high-tech, IT si productia industriala, a declarat premierul Mihai Tudose, joi, la deschiderea Business Development Conference, eveniment or.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )