Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, a fost inculpat pentru coruptie

Antena3 Antena3,
Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, a fost inculpat pentru coruptie

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, este inculpat pentru coruptie. Acesta ar fi fost implicat intr-o presupusa schema de mituire a inspectorilor guvernamentali, relateaza Russia. continuă pe Antena3

Cel mai bogat bancher din lume a fost inculpat pentru coruptie

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, este inculpat pentru coruptie, dupa ce ar fi fost implicat intr-o presupusa schema de mituire a inspectorilor guvernamentali, relateaza rt. com.

Cum arata cele mai frumoase biblioteci din lume

Biblioteca este un loc sfant, spun iubitorii de carte, cei care adora sa se relaxeze citind. Marii scriitori ai lumii nu au trait in case luxoase, insa fiecare si-a amenajat propriul sanctuar, locul in care creatorii de frumos isi gaseau linistea si inspiratia pentru a crea. Revista Vogue Living a facut un top al celor mai frumoase bibilioteci din lume.

TOP 10 cele mai bune aeroporturi din lume: aici te bucuri de spa, zone verzi si arhitectura moderna

Cele mai bune aeroporturi din lume au fost votate de peste 13 milioane de calatori din 106 tari dupa o serie de criterii, printre care confort, localizarea toaletelor, securitate si limbile straine vorbite de angajati. Iata care sunt aeroporturile in.

SUA: Consumul de Coca-Cola, la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani. Americanii aleg tot mai des sucurile de fructe sau bauturile energizante

Consumul de Coca-Cola din SUA a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani. 2015 a fost al 11-lea an consecutiv in care consumul bauturii racoritoare a scazut, americanii alegand din ce in.

Zaha Hadid, una dintre cele mai cunoscute arhitecte din lume, s-a stins din viata

Renumita arhitecta de origine iraniana Zaha Hadid, cunoscuta pentru designul revolutionar al unor cladiri din marile orase ale lumii, precum si castigatoarea prestigiosului premiu pentru arhitectura Riba Stirling Prize, a murit, joi, la varsta de 65 de.

Timpul va sta in loc 90 de minute: El Clasico Barcelona-Real Madrid, cel mai asteptat duel fotbalistic in Europa, sambata seara

Sambata, de la 21:30, timpul se va opri pentru 90 de minute. Cele mai bune echipe din lume, Barcelona si Real, vor fi din nou fata in fata, intr-o rivalitate fara egal, care a reusit sa imparta, de-a lungul deceniilor, lumea in doua. Indiferent de simpatii, putini nu au o favorita in El Clasico.

Aerul cel mai pur din lume este in Romania. Care sunt locurile perfecte pentru o vacanta

Cel mai pur aer de pe planeta se respira in Romania, informeazaThe One. Desi pare greu de crezut, in Romania se respira mai bine decat in Elvetia! Ce-i drept, doar.

Cel mai mare plan de reorganizare, din istoria Arabiei Saudite pentru a trece peste socul prabusirii pretului petrolului

Cel mai mare plan de reorganizare din istoria Arabiei Saudite ar urma sa accelereze tairea de subventii si sa impuna mai multe taxe, intr-o incercare de a diminua impactul negativ al scaderii preturilor petrolului, scrie Bloomberg.

FOTO+VIDEO. Singapore intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral in forma de candelabru

Singapore a intrat in Cartea Guinness a Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral din lume realizat in forma de candelabru, cu o inaltime de 17 metri si o latime de 10 metri, expus incepand de vineri la Marina Square Atrium. Alcatuit din 60. 000 de flori, aranjamentul este rodul a cinci zile de munca a 260 de specialisti, studenti si voluntari si va putea fi admirat pana duminica, 3 aprilie. Aceasta veritabila opera de arta a fost prezentata in deschiderea seriei de evenimente care precede Festivalul Singapore Garden, ajuns la cea de-a sasea editie, ce va avea loc intre 23 si 31 iulie.

FOTO+VIDEO. Singapore intra in Cartea Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral in forma de candelabru

Singapore a intrat in Cartea Guinness a Recordurilor pentru cel mai mare aranjament floral din lume realizat in forma de candelabru, cu o inaltime de 17 metri si o latime de 10 metri, expus incepand de vineri la Marina Square Atrium.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )