Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel mai bogat bancher din lume, Joseph Safra, a murit la varsta de 82 de ani

Hotnews Hotnews,
 Cel mai bogat bancher din lume, Joseph Safra, a murit la varsta de 82 de ani

Joseph Safra, un finantist nascut in Liban, care a devenit cel mai bogat bancher din lume dupa ce a construit un imperiu international din tara sa de adoptie, Brazilia, a murit la varsta de 82 de ani, relateaza Financial Times, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Joseph Safra, cel mai bogat bancher din lume, a murit la 82 de ani Cum a devenit urmasul unor bancheri ai Imperiului Otoman cel mai bogat om din Brazilia

Joseph Safra, un finantist brazilian cu origini libaneze, a murit la varsta de 82 de ani, acesta fiind cel mai bogat om din Brazilia si cel mai bogat bancher din lume, relateaza Reuters si Globo.

Vedeta TV a cerut falimentul. A ajuns in cel mai greu moment din viata, este oribil ce se intampla

Criza de COVID-19 pare ca a afectat-o pe vedeta Antena 1, facand-o sa ia decizii radicale: a cerut falimentul. Firma sa a inregistrat pierderi in ultima perioada, fapt ce a determinat-o sa demareze procedura de insolventa. Vedeta TV, la fundul sacului. A cerut falimentul! Ozana Brabancea, jurat de la Te cunosc de undeva, da semne .

Wall Street: Airbnb, evaluat la 101,6 miliarde de dolari, cel mai mare IPO din 2020 din SUA

Actiunile Airbnb au crescut puternic joi la debutul lor pe piata bursiera, evaluand compania la 101,6 miliarde de dolari in cea mai mare oferta publica de actiuni din acest an din SUA, anunta Reuters.

Sorana, campioana la Dubai: A castigat cel mai bogat turneu ITF din lume si va urca spectaculos in ierarhia WTA

Daca pentru Simona Halep 2 WTA) sezonul s-a incheiat, odata cu eliminarea de la French Open, in optimi, la data de 4 octombrie, in schimb, celelalte romance au continuat sa joace in diverse turnee, in incercarea de a salva un sezon ciuntit de pandemia de coronavirus.

Cel mai mare arbitru din istoria Elvetiei il apara pe Coltescu: Rasism? Nici vorba!

In 2003, Urs Maier a trebuit sa-si inchida contul de e-mail, dupa valul de mesaje jignitoare si amenintatoare primite din Romania. Astazi, el a avut puterea sa faca un lucru de care n-au fost in stare unii conationali ai lui Coltescu: judecarea incidentului de la Paris, in mod rational.

Si-a dat iubitul in judecata din cel mai ireal motiv. Toate femeile din lume vor aplauda initiativa ei

Sa astepti ca partenerul tau sa isi ia angajamentul poate fi cateodata foarte frustrant. Astfel, o femeie nu a mai putut astepta si a luat masuri extreme dupa ce iubitul ei nu a respectat promisiunea de a se casatori cu ea. Femeie si-a dat iubitul in judecata din cel mai ireal motiv Dupa ce s-a .

Cum arata casa Andreei Marin pentru sarbatorile de iarna. Vedeta TV s-a ocupat in cel mai mic detaliu

Andreea Marin se pregateste de venirea Craciunului. Astfel ca prezentatoarea de la TVR 1 si-a imbracat casa ca de sarbatoare. Aceasta a postat o serie de imagini superbe pe contul ei de Instagram, facand si declaratii emotionante. Cum arata casa Andreei Marin pentru sarbatorile de iarna Andreea Marin pastreaza traditia sarbatorilor de iarna, astfel ca .

FiImul Colectiv a fost desemnat cel mai bun documentar al anului 2020 la Premiile Academiei Europene de Film

FilmulColectiv, lansat la aproape cinci ani de la tragedia care a curmat viata a zeci de tineri,a fost desemnata cel mai bun documentar al anului 2020 la Premiile Academiei Europene de Film,.

Colectiv, de Alexander Nanau, a fost ales cel mai bun documentar la Premiile Academiei Europene de Film

Colectiv, in regia lui Alexander Nanau, a fost desemnat sambata seara cel mai bun documentar la Premiile Academiei Europene de Film, in cadrul unei ceremonii desfasurate online din cauza pandemiei si dominata de filmul danez Another Round, de Thomas Vinterberg.

CORONAVIRUS |Italia, cel mai mare numar de decese din Europa cauzate de Covid-19, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns, sambata, la cel mai mare numar de decese cauzate de noul coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie. Italia are cel mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )