Libnet.ro
UNICEF

00:07

Colectiv, de Alexander Nanau, a fost ales cel mai bun documentar la Premiile Academiei Europene de Film

Hotnews Hotnews,
 Colectiv, de Alexander Nanau, a fost ales cel mai bun documentar la Premiile Academiei Europene de Film

Colectiv, in regia lui Alexander Nanau, a fost desemnat sambata seara cel mai bun documentar la Premiile Academiei Europene de Film, in cadrul unei ceremonii desfasurate online din cauza pandemiei si dominata de filmul danez Another Round, de Thomas Vinterberg. continuă pe Hotnews

FiImul Colectiv a fost desemnat cel mai bun documentar al anului 2020 la Premiile Academiei Europene de Film

FilmulColectiv, lansat la aproape cinci ani de la tragedia care a curmat viata a zeci de tineri,a fost desemnata cel mai bun documentar al anului 2020 la Premiile Academiei Europene de Film,.

Povestea romanului desemnat cel mai bun om de afaceri strain in Finlanda. Ca roman, mi-a fost de doua ori mai greu sa reusesc

Romanul Ioan Canta a fost desemnat cel mai bun antreprenor strain al anului in Finlanda. Romanul a fost ales castigator al concursului dintr-o lista de peste 100 de oameni de afaceri straini care au investit in Finlanda.

Premiile EFA - colectiv, de Alexander Nanau, desemnat documentarul european al anului

Colectiv, regizat de Alexander Nanau, a fost desemnat documentarul european al anului, sambata seara, la a 33-a editie a premiilor Academiei Europene de Film.

Faimosul actor romano-american Sebastian Stan promoveaza pe Instagram filmul documentar colectiv

Actorul romano-american Sebastian Stan, celebru pentru personajul Bucky BarnesWinter Soldier in Universul Marvel, isi aminteste din cand in cand de originile romanesti. intr-un Insta Story, faimosul actor s-a aratat mandru de faptul ca productia romaneasca colectiv a fost declarat cel mai bun documentar din 2020.

Secretul celui mai bun mujdei de usturoi. Asa se prepara corect, de fapt, si il poti tine mai mult in frigider

Se stie ca usturoiul stimuleaza buna functionare a sistemului imunitar si apara organismul de infectii. De altfel, francezii si spaniolii il combina cu ulei de masline si cu galbenus de ou, grecii il adauga in iaurt cu castraveti, iar romanii il piseaza si il amesteca cu ulei si apa, transformandu-l in mujdei. Iata cum se .

Condimentul uimitor care te salveaza de probleme. Este mai bun decat usturoiul

Scortisoara este bogata in antioxidanti, are proprietati antiinflamatorii, scade nivelul zaharului din sange si are un efect antidiabetic puternic. Acest condiment arenumeroase beneficii pentru sanatate. Condimentul uimitor care te salveaza de probleme Antioxidantii din scortisoara pot sa protejeze organismul de daunele oxidative cauzate de radicalii liberi. intr-un studiu ce a comparat activitatea antioxidanta a 26 .

Politico: Cinci motive pentru care Bucurestiul a fost ales sa gazduiasca Centrul European pentru Securitate Cibernetica

Dupa o cursa stransa, Bucurestiul a fost ales sa gazduiasca Centrul Cyber al UE. Un succes diplomatic exceptional, a apreciat presedintele Klaus Iohannis, in conditiile in care este vorba de primul organism european gazduit de Romania. intr-o analiza pe acest subiect, Politico enumera cinci motive pentru care capitala Romaniei a castigat in fata altor sase orase: Bruxelles, Muenchen, Varsovia, Vilnius, Luxemburg si Leon.

STUDIU: Romania are cel mai mare potential de crestere digitala din Europa. Tara noastra poate anula, in urmatorii ani, decalajul fata de alte state europene

Romania are cel mai mare potential de crestere in ceea ce priveste tehnologiile digitale, potrivit unui studiu in care au fost incluse noua tari europene. Sondajul pan-european a fost comandat de platforma de.

Joseph Safra, cel mai bogat bancher din lume, a murit la 82 de ani Cum a devenit urmasul unor bancheri ai Imperiului Otoman cel mai bogat om din Brazilia

Joseph Safra, un finantist brazilian cu origini libaneze, a murit la varsta de 82 de ani, acesta fiind cel mai bogat om din Brazilia si cel mai bogat bancher din lume, relateaza Reuters si Globo.

Cum arata casa Andreei Marin pentru sarbatorile de iarna. Vedeta TV s-a ocupat in cel mai mic detaliu

Andreea Marin se pregateste de venirea Craciunului. Astfel ca prezentatoarea de la TVR 1 si-a imbracat casa ca de sarbatoare. Aceasta a postat o serie de imagini superbe pe contul ei de Instagram, facand si declaratii emotionante. Cum arata casa Andreei Marin pentru sarbatorile de iarna Andreea Marin pastreaza traditia sarbatorilor de iarna, astfel ca .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )