Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cel mai bogat consilier al lui Klaus Iohannis are sase apartamente, din care unul in New York

Antena3 Antena3,
Cel mai bogat consilier al lui Klaus Iohannis are sase apartamente, din care unul in New York

Declaratiile de avere actualizate recent pe site-ul Administratiei Prezidentiale arata ce apartamente, terenuri sau depozite bancare au consilierii presedintelui Klaus Iohannis. Astfel, cel mai bogat consilier este. continuă pe Antena3

Ce averi au consilierii presedintelui Klaus Iohannis. Sandra Pralong detine sase apartamente, dintre care unul in New York si altul in Lausanne

Sandra Pralong este cel mai bogat consilier al presedintelui Klaus Iohannis, cu sase apartamente, dintre care unul in New York, potrivit declaratiei de avere, postata pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Sef de Consiliu Judetean, la munca in camp: Vasile Iliuta, cel mai bogat fermier din Baragan

Dupa ce ce pleaca de la birou, seful Consiliului Judetean Calarasi trece la munca din camp. in plina campanie agricola, cel mai instarit fermier din Baragan lucreaza in agricultura, acolo de unde a pornit in afaceri. Fara cravata si costum, Vasile Iliuta se ocupa indeaproape de recoltarea cerealelor.

Cel mai scump fidget spinner din lume are un pret exagerat

Daca vrei sa-ti cumperi cel mai scump fidget spinner din lume, ar trebui sa scoti de la saltea banii pentru masina pe care o voiai. Fidget spinner-ele au luat cu asalt intregul mapamond si au ajuns sa fie folosite de milioane de oameni, intretinand o mica ramura comerciala aparuta peste noapte. La multe colturi de [].

Klaus Iohannis: Romania va continua sa fie un sustinator activ si angajat al legaturii transatlantice, care este vitala

Romania va continua sa fie un sustinator activ si angajat al legaturii transatlantice, care este vitala, deoarece reprezinta insasi coloana vertebrala a civilizatiei noastre occidentale. Trebuie sa lucram impreuna pentru a o face mai puternica. Cred ca avem o recunoastere comuna a faptului ca UE are nevoie de SUA si Statele Unite au nevoie de UE, a afirmat joi presedintele Klaus Iohannis la prima sesiune a Summitului 'Initiativei celor Trei Mari' de la Varsovia, potrivit Agerpres.

Marturisiri despre discutiile dintre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea

Anumite lucruri ce au discutate in conversatiile pe care le-au avut Klaus Iohannis si Liviu Dragnea la Palatul Cotroceni au fost dezvaluite. Discutiile respective au avut loc inainte de a se instaura.

Klaus Iohannis, aprecieri la adresa discursului sustinut de Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat discursul public sustinut de omologul sau american, Donald Trump, la Varsovia, aratand ca acesta a subliniat ca articolul 5 al Tratatului Nord-Atlantic va fi respectat.

Klaus Iohannis, despre oferta americana de gaz petrolier lichefiat pentru Europa de Est: Daca scade dependenta de gazul rusesc, toata lumea ar avea de castigat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Varsovia, unde participa la Summitul Initiativa celor trei mari, ca oferta americana de gaz petrolier lichefiat este o alternativa interesanta si, daca reduce dependenta europeana de importurile rusesti, toata lumea ar avea de castigat.

VIDEO. Klaus Iohannis, la Varsovia: Vrem sa avem parte de toate ofetele economice care vin in avantajul nostru, in contextul european

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la Varsovia, in cadrul summitului Initiativa celor Trei Mari ca discutia principala din cadrul intalnirii oficialilor europeni si americani s-a conturat in jurul dezbaterilor privin realizarea unor coridoare Nord-Sud.

VIDEO. Klaus Iohannis, la Varsovia: Vrem sa avem parte de toate ofertele economice care vin in avantajul nostru, in contextul european

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la Varsovia, in cadrul summitului Initiativa celor Trei Mari ca discutia principala din cadrul intalnirii oficialilor europeni si americani s-a conturat in jurul dezbaterilor privin realizarea unor coridoare Nord-Sud.

Klaus Iohannis, la Summitul Initiativei celor trei Mari: Romania va continua sa fie un sustinator activ si angajat al legaturii transatlantice. Evenimentul va fi gazduit, in 2018, de Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se va intalni, joi, cu presedintele american Donald Trump, in timpul Summitului Initiativei celor Trei Mari Baltica Adriatica Neagra), care se desfasoara la Varsovia. Liderul american va fi invitat special la reuniune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )