Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cel mai bun bibliotecar este din Medgidia

România Liberă România Liberă,
Cel mai bun bibliotecar este din Medgidia

Cel mai bun bibliotecar local din Romania in anul 2013 a fost desemnat in cadrul Conferintei Internationale a Bibliotecarilor Traineri 2014, organizata de Grupul de Lucru pe Training si Biblionet. Alina Ocheana, bibliotecar la Biblioteca Municipala Medgidia, Filiala Nord, a castigat premiul pentru Cel mai bun bibliotecar local din Romania in anul 2013 pentru numeroasele programe si cursuri pe care le-a sustinut atat pentru liceenii si elevii din Medgidia, cat si pentru seniorii din comunitatea locala. continuă pe România Liberă

Baschet Romania: Finala Ligii Nationale, disputata dupa sistemul cel mai bun din 5 jocuri

Finala Ligii Nationale din acest an se va disputa intre echipele CSU Asesoft Ploiesti si CSM Oradea. Sistemul folosit va fi cel mai bun din 5 meciuri, acestea urmand sa aiba loc intre 31 mai - 12 iunie. Finala mica se va disputa dupa sistemul cel mai bun din trei partide.

Crin Antonescu, prezent la urna de vot: Cel mai important lucru este ca am venit sa votez, este un gest civic si cetatenesc elementar (VIDEO)

Presedintele PNL,Crin Antonescu, s-a prezentat duminica dimineata la urnele de vot, declarand ca cel mai important lucru este faptul ca a venit sa isi exercite acest drept. Am votat pentru cea mai.

Croatia: Coalitia din opozitie a obtinut cel mai bun rezultat in cadrul alegerilor europarlamentare

Uniunea crestin-democrata HDZ), coalitia condusa de cel mai mare partid de opozitie din Ucraina, a obtinut 5 din cele 11 mandate de europarlamentar de care se va bucura cel mai nou membru al UE. Coalitia de.

Cel mai mic curs euro din ultimele zece luni

Moneda euro a scazut astazi sub pragul de 4,4 lei. Banca Nationala a Romaniei a anuntat un curs de referinta de 4, 3958 lei pentru un euro. Acesta este cel mai mic curs pentru moneda europeana din luna iulie a.

Am votat cu cea mai buna echipa si pentru cel mai bun program

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi ca a votat pentru cea mai buna echipa si pentru cel mai bun program si a incurajat romanii sa iasa la urne, votul lor fiind un gest civic si cetatenesc elementar, transmit surse din presa.

BNR: Activitatea comerciala a avansat in termeni anuali cu 11% in martie 2014, cel mai alert ritm de crestere din perioada postcriza

Activitatea comerciala a avansat in termeni anuali cu 11% in martie 2014, cel mai alert ritm de crestere din perioada postcriza, se arata in buletinul lunar publicat luni de Banca Centrala. Documentul noteaza cresteri pe linie la toti indicatorii macroeconomici importanti, precizand insa ca in unele cazuri cresterile se datoreaza unui efect statistic de baza iar in altele, unor scumpiri iminente, care au provocat achizitii consistente cazul carburantilor).

Antena 3, cel mai urmarit post TV din Romania

Duminica, 25 mai, ziua in care romanii au iesit la vot pentru a-si alege europarlamentarii, Antena 3 a fost lider incontestabil de audienta in prime time, cel mai disputat interval orar, conform cifrelor oferite.

Liviu Dragnea, catre Ion Iliescu: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum / Iliescu - E esecul lui Crin

Liviu Dragnea i-a spus duminica seara lui Ion Iliescu ca PSD a obtinut la alegerile europarlamentare cel mai bun scor din istoria sa, iar fostul presedinte a apreciat ca este o lectie buna pentru PNL, e esecul lui Crin Antonescu.

Certinvest BET-FI Index, cel mai performant fond

Fondul Certinvest BET-FI Index a inregistrat o crestere de 5,01%, fata de euro, in intervalul 23 aprilie - 23 mai 2014, clasandu-se pe primul loc in topul fondurilor, potrivit calculelor realizate de ziarul BURSA.

Blaga, despre scorul PDL din exit-poll-uri: Un procent acceptabil, putea fi mai bun

Scorul PDL din exit-poll-uri este unul acceptabil, dar putea fi fi totusi unul mai bun, a declarat presedintele partidului, Vasile Blaga. Putea fi un procent mai bun, dar, in conditiile date, este un procent.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )