Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cel mai mic curs euro din ultimele zece luni

Antena3 Antena3,
Cel mai mic curs euro din ultimele zece luni

Moneda euro a scazut astazi sub pragul de 4,4 lei. Banca Nationala a Romaniei a anuntat un curs de referinta de 4, 3958 lei pentru un euro. Acesta este cel mai mic curs pentru moneda europeana din luna iulie a. continuă pe Antena3

Euro, la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala. Banca Nationala a anuntat astazi un curs de referinta de 4. 4099 de lei pentru un euro, cu 0,65 de bani mai mic decat cel.

Antena 3, cel mai urmarit post TV din Romania

Duminica, 25 mai, ziua in care romanii au iesit la vot pentru a-si alege europarlamentarii, Antena 3 a fost lider incontestabil de audienta in prime time, cel mai disputat interval orar, conform cifrelor oferite.

BNR: Activitatea comerciala a avansat in termeni anuali cu 11% in martie 2014, cel mai alert ritm de crestere din perioada postcriza

Activitatea comerciala a avansat in termeni anuali cu 11% in martie 2014, cel mai alert ritm de crestere din perioada postcriza, se arata in buletinul lunar publicat luni de Banca Centrala. Documentul noteaza cresteri pe linie la toti indicatorii macroeconomici importanti, precizand insa ca in unele cazuri cresterile se datoreaza unui efect statistic de baza iar in altele, unor scumpiri iminente, care au provocat achizitii consistente cazul carburantilor).

Rezultate europarlamentare 2014. PSD a obtinut la Iasi scorul cel mai mic din Moldova, dar il trimite pe Catalin Ivan in Parlamentul European

Ieseanul Catalin Ivan, candidatul aflat pe locul 3 pe listele PSD pentru alegeri europarlamentare 2014, s-a calificat pentru Parlamentul European in conditiile in care filiala de la Iasi, condusa de Gheorghe Nichita, a obtinut scorul cel mai slab la nivelul regiunii Moldova.

Dragnea, dupa rezultatele la PE: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum

Rezultatul alegerilor europarlamentare de duminica este cel mai mare succes al PSD, a declarat, duminica, presedintele executiv al social-democratilor, LiviuDragnea. Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD.

Avem cel mai ieftin lapte din UE

Tara noastra are cea mai mic pret al laptelui la poarta fermei din Uniunea Europeana UE), dupa ce acesta a scazut cu 7% in primele trei luni ale acestui an, potrivit ultimelor date disponibile pe platforma Observatorului European pentru Piata Laptelui din cadrul Comisiei Europene CE).

Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din 2008

Actiunile societatilor tranzactionate la bursele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent ieri, ajungand la cel mai ridicat nivel din 2008, in conditiile in care titlurile bancilor italiene au crescut dupa ce partidul premierului Matteo Renzi a castigat alegerile pentru Parlamentul European.

Cel mai mare producator de ulei din Moldova se extinde in Romania

Actionarii firmei romanesti Ultex Tandarei, aflata in insolventa, au modificat planul de reorganizare a producatorului de ulei pentru a vinde activele catre grupul agro-industrial Trans Oil din Republica Moldova, pentru 10,5 milioane euro, anunta Wall-street. ro.

Numerologie: Afla in ce an iti va merge cel mai bine

Fiecare an vine cu lucruri bune si cu lucruri mai putin bune. Depinde doar de noi cum le interpretam si ce invatam din ele astfel incat sa stim ce avem de facut pentru viitor. Iata cum poti afla care este anul tau.

UPDATE. CUTREMURE PUTERNICE in Marea Egee. Cel mai mare a fost resimtit in Romania si Bulgaria

UPDATE 13:05 - Cutremurul puternic din Marea Egee a fost urmat de alte doua seisme, ceva mai mici. Astfel, conform autoritatilor din Grecia, seismul de 6,5 a fost urmat de unul de 5,0 si unul de 4,0 grade. Cel.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2958 seconds )