Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cel mai bun blat de pizza. Reteta este foarte simpla

Playtech Playtech,
Cel mai bun blat de pizza. Reteta este foarte simpla

Pizza este unul dintre cele mai populare feluri de mancare inventatea vreodata. Americanii au dezvoltat o obsesie cu acest preparat, 17% dintre toate restaurantele de pe teritoriul SUA fiind pizzerii. insa, pizza a intrat cu repeziciune si in patrimoniul gastronomic romanesc si sta la aceeasi masa cu mancarurile traditionale. Cum faci cel mai pufos blat . continuă pe Playtech

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie: meseriile care iti asigura cel mai bun credit

Cu siguranta te gandeai ca sunt unii oameni care acceseaza mai usor credite. Ei bine, da, se intampla si in Romania. Daca ai incercat cel putin o data sa iei credit, stii deja prin.

MTV Video Music Awards 2020: cine sunt marii castigatori si care e cel mai bun videoclip realizat de acasa VIDEO

Gala MTV Video Music Awards a avut loc duminica seara, intr-un format special, in mai multe spatii deschise din New York, fara public, unde au cantat live BTS, The Black Eyed Peas, DaBaby, The Weeknd, Doja Cat, Maluma cu CNCO si Lady Gaga cu Ariana Grande.

Jador, cel mai prost sofer. Ce a patit in trafic: a povestit tot

Jador nu le are pe toate! Cunoscutul cantaret a demonstrat ca nu e bune deloc la volan. Acesta a marturisit cum stau lucrurile cand vine vorba despre sofat. Jador, povesti din trafic. Nu sunt bun deloc la soferie Desi multe doamne si domnisoare il cred un barbat perfect, acesta a marturisit singur ca este de .

Dinamo a oficializat cel mai tare transfer de la venirea investitorilor spanioli! E jucatorul pentru care a insistat Cosmin Contra

Fanii lui Dinamo au din ce in ce mai multe motive de bucurie dupa ce echipa a fost preluata de investitorii spanioli. Aducerea lui Cosmin Contra la echipa a fost aplaudata, in ciuda faptului ca Multescu a fost si el foarte apreciat. Dar de la noul antrenor se asteapta sa insiste pentru realizarea de noi .

Cel mai ciudat obiect din spatiu. Nimeni nu stie ce este, cu adevarat.

Specialistii au inca nenumarate semne de intrebare dupa un obiect strain a intrat in sistemul nostru solar in anul 2017. Iata analiza primelor estimari si celor de acum! Care sunt ipotezele cercetatorilor? Obiect bizar in spatiu: Descoperirile specialistilor de pana acum Cometa bizara sau nava extraterestra? Specialistii inca au multe semne de intrebare despre obiectul .

Omagiu pentru un Rege: Tweetul care anunta moartea lui Chadwick Boseman este cel mai apreciat din istorie

Tweetul in care a fost anuntat decesul actorului Chadwick Boseman a fost apreciat de peste 6 milioane de ori in 24 de ore. Astfel devine cel mai apreciat mesaj din istoria platformei, precizarea venind chiar din partea Twitter, intr-o postare intitulata Omagiu pentru un Rege.

Cu cine se iubeste Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei: M-a luat valul! E cel mai nou cuplu din showbiz

Una dintre cele mai senzuale concurente ale emisiunii Puterea Dragostei, Ana Maria Lintaru, , si-a gasit, in sfarsit, sufletul pereche. Culmea, tanarul cu pricina, prezentat public deja, este fratele unei alte celebritati de la noi. Cu cine se iubeste Ana Maria de la Puterea Dragostei Frumoasa, blonda si naturala din cap pana-n picioare, Ana Maria .

Mai mult de jumatate dintre parinti ar vrea revenirea fizica a copiilor la scoala Care ar fi cel mai putin dorit scenariu - studiu al Ministerului Educatiei

Peste 55% dintre parinti ar vrea revenirea copiilor la cursurile fata in fata, iar cel de al treilea scenariu - cursuri exclusiv online - ar fi cel mai putin dorit, conform unui studiu anuntat luni de Ministerul Educatiei.

Cel mai calduros an din istorie. Cate grade vor fi si in septembrie, in Romania

Dupa o perioada in care am avut parte de vreme la extreme, in Romania s-a asternut canicula. Urmatoarea perioada nu va fi cu mult diferita, ba chiar meteorologii atrag atentia ca 2020 ar putea fi cel mai calduros an din istoria tarii. 2020, an al extremelor meteorologice. Ar putea fi cel mai calduros din istorie .

Jeff Bezos, amenintat cu moartea? Ce a aparut in fata conacului sau dupa ce a devenit cel mai bogat om din istorie

Jeff Bezos a devenit oficial cel mai bogat om din istorie, dupa ce averea sa a sarit de pragul de 200 de miliarde de dolari. Dar pentru seful de la Amazon, mai multi bani inseamna si mai multe probleme. Aproximativ 100 de persoane s-au strans in fata casei sale din Washington. Acestia au protestat fata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )