Libnet.ro
UNICEF

14:15

Jeff Bezos, amenintat cu moartea? Ce a aparut in fata conacului sau dupa ce a devenit cel mai bogat om din istorie

Playtech Playtech,
Jeff Bezos, amenintat cu moartea? Ce a aparut in fata conacului sau dupa ce a devenit cel mai bogat om din istorie

Jeff Bezos a devenit oficial cel mai bogat om din istorie, dupa ce averea sa a sarit de pragul de 200 de miliarde de dolari. Dar pentru seful de la Amazon, mai multi bani inseamna si mai multe probleme. Aproximativ 100 de persoane s-au strans in fata casei sale din Washington. Acestia au protestat fata . continuă pe Playtech

Cel mai bogat om din lume, amenintat cu ghilotina. Protest in fata casei multimiliardarului Jeff Bezos, patronul Amazon (VIDEO)

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon a adunat o avere impresionanta, de peste200 de miliarde de dolari, depasindu-l astfel pe Bill Gates, creatorul companiei Microsoft. in.

Jeff Bezos a dat lovitura. Cu cat a crescut averea lui, doar ieri! Bill Gates nu mai are sanse sa il ajunga

Jeff Bezos este cel mai bogat om din lume, dar fata de ultima estimare, averea i-a crescut din nou. Miercuri, Jeff Bezos a stabilit un nou record, averea sa ajungand la 202 miliarde de dolari. Jeff Bezos a dat din nou lovitura. Cu cat i-a crescut averea omului de afaceri, doar ieri! Bill Gates nu .

Jeff Bezos da lovitura in plina criza medicala: e prima persoana care ajunge la aceasta avere uriasa

Jeff Bezos, seful Amazon, a reusit din nou sa dea lovitura in plina criza. A devenit prima persoana din lume care ajunge la aceasta avere uriasa. Amazon, compania condusa de Jeff Bezos, nu.

VIDEO Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, primul om cu o avere de 200 de miliarde de dolari

Jeff Bezos l-a depasit, la capitolul avere, pe Bill Gates cu 90 de miliarde de dolari. Averea lui Bezos ar fi fost chiar mai mare daca la divort nu ar fi pierdut 25% din actiunile companiei.

Jeff Bezos, cel mai bogat om care a trait pe Pamant vreodata. Fondatorul Amazon l-a eclipsat pe Bill Gates cu averea sa fabuloasa

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a devenit cel mai bogat om din lume, cu o avere impresionanta de peste200 de miliarde de dolari, depasindu-l astfel pe Bill Gates, creatorul companiei.

VIDEO Protest cu ghilotina in fata casei lui Jeff Bezos Ce revendica demonstrantii

Peste 100 de protestatari s-au adunat joi in fata casei lui Jeff Bezon din Washington D. pentru a protesta fata de salariile angajatilor Amazon, demonstrantii construind o ghilotina in fata usii miliardarului american, relateaza Business Insider.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )