Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai calduros an din istorie. Cate grade vor fi si in septembrie, in Romania

Playtech Playtech,
Cel mai calduros an din istorie. Cate grade vor fi si in septembrie, in Romania

Dupa o perioada in care am avut parte de vreme la extreme, in Romania s-a asternut canicula. Urmatoarea perioada nu va fi cu mult diferita, ba chiar meteorologii atrag atentia ca 2020 ar putea fi cel mai calduros an din istoria tarii. 2020, an al extremelor meteorologice. Ar putea fi cel mai calduros din istorie . continuă pe Playtech

Vara va continua si in septembrie. 2020 ar putea sa fie cel mai calduros an din istorie - directorul ANM

Vara 2020 a fost una a recordurilor de temperaturi, iar anul acesta ar putea fi considerat cel mai calduros an din istoria masuratorilor meteorologice, a spus la Digi24 Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Omagiu pentru un Rege: Tweetul care anunta moartea lui Chadwick Boseman este cel mai apreciat din istorie

Tweetul in care a fost anuntat decesul actorului Chadwick Boseman a fost apreciat de peste 6 milioane de ori in 24 de ore. Astfel devine cel mai apreciat mesaj din istoria platformei, precizarea venind chiar din partea Twitter, intr-o postare intitulata Omagiu pentru un Rege.

Elena Mateescu, director ANM: 2020 ar putea sa fie cel mai calduros an din istorie!

Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, a spus duminica seara, ca vara acestui an a inegistrat temperaturi record, iar 2020 ar putea sa se alature anilor din seria celor mai caldurosi ani din istoria masuratorilor meteorologice.

Alerta meteo ANM. Se intampla acum pe litoral: temperaturile vor creste alarmant! Cate grade vor fi

Meterologii de la ANM au emis un cod galben de canicula si disconfort termic pentru regiunea Dobrogei. Astfel, temperaturile maxime vor atinge 33-36 de grade C. Alerta meteo ANM. Se intampla acum pe litoral Centrul Meteorologic Regional Dobrogea anunta ca e valabil de pe 29 august, ora 10:00, pana pe 31 august, ora 20:00. Disconfortul .

Directorul ANM: 2020 ar putea sa se alature anilor celor mai caldurosi din istoria masuratorilor meteorologice Pana cand se vor mai mentine temperaturile de vara (VIDEO)

Anul 2020 poate fi considerat cel mai calduros din istoria masuratorilor, spune directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Elena Mateescu, care considera ca aceasta vara a fost una a.

Jeff Bezos, amenintat cu moartea? Ce a aparut in fata conacului sau dupa ce a devenit cel mai bogat om din istorie

Jeff Bezos a devenit oficial cel mai bogat om din istorie, dupa ce averea sa a sarit de pragul de 200 de miliarde de dolari. Dar pentru seful de la Amazon, mai multi bani inseamna si mai multe probleme. Aproximativ 100 de persoane s-au strans in fata casei sale din Washington. Acestia au protestat fata .

Cel mai bogat om din lume, amenintat cu ghilotina. Protest in fata casei multimiliardarului Jeff Bezos, patronul Amazon (VIDEO)

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon a adunat o avere impresionanta, de peste200 de miliarde de dolari, depasindu-l astfel pe Bill Gates, creatorul companiei Microsoft. in.

Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, in timpul gripei spaniole. Ce invatam din istorie, de fapt, dupa cea mai mare pandemie

Cu mult inainte de pandemia de coronavirus, oficialii din domeniul sanatatii publice s-au ingrijorat de deschiderea scolilor in perioade de criza contagioasa si de modul de a ajunge la un echilibru corect intre bunastarea copiilor si de a proteja familiile de bolile care pun viata in pericol. Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, .

Lumea secreta descoperita sub castel! Aici e, de fapt, cel mai mare buncar pentru Apocalipsa, dar lumea nu stie

Chateau de Breze, cel cu turnuri crenelate, sali de bal imense si un exterior in stil renacescentist, ar putea parea doar un alt castel opulent de pe Valea Loarei, din Franta. Lumea secreta descoperita sub castel! insa cei care coboara in subsolul sau, vor constata ca o mare parte a acestui palat medieval exista in .

Mai mult de jumatate dintre parinti ar vrea revenirea fizica a copiilor la scoala Care ar fi cel mai putin dorit scenariu - studiu al Ministerului Educatiei

Peste 55% dintre parinti ar vrea revenirea copiilor la cursurile fata in fata, iar cel de al treilea scenariu - cursuri exclusiv online - ar fi cel mai putin dorit, conform unui studiu anuntat luni de Ministerul Educatiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )