Libnet.ro
UNICEF

23:45

Samsung lanseaza un telefon cu clapa dotat cu cel mai bun procesor al sau

Playtech Playtech,
Samsung lanseaza un telefon cu clapa dotat cu cel mai bun procesor al sau

Noul smartphone al coreenilor de la Samsung va avea o clapa si va beneficia de cel mai bun procesor. Telefoanele cu clapa ale celor de la Samsung se bucura de o popularitate aparte in Asia, iar compania se pare ca este pregatita sa introduca un nou astfel de dispozitive. Dupa cum scrie site-ul Phonearena, noul [] Samsung lanseaza un telefon cu clapa dotat cu cel mai bun procesor al sau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Anul 2015 se prefigureaza a fi cel mai bun pentru piata rezidentiala bucuresteana

Conform unui studiu Coldwell Banker Affiliates of Romania, dupa primele trei trimestre din acest an, anul 2015 se prefigureaza a fi cel mai bun pentru piata rezidentiala bucuresteana, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Cel mai bun laptop cu Windows 10 costa o mica avere

Anul acesta, Microsoft si-a anuntat primul laptop: Surface Book. Daca il vrei pe cel mai bun, pretul s-ar putea sa nu-ti placa.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unui gol, sambata, la meciul cu Levante, scor 3-0, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, el avand 324 de reusite, informeaza cotidianul As, citat de Mediafax.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unui gol, sambata, la meciul cu Levante, scor 3-0, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, el avand 324 de reusite, informeaza cotidianul As.

Turistii au decis: acesta este cel mai bun restaurant din lume, aflat la 2.827 km de Romania

La 2. 827 km de Romania, intr-un orasel din nordul Spaniei, puteti descoperi cel mai bun restaurant din lume, Martin Berasategui, potrivit alegerilor facute de turisti intr-un top TripAdvisor .

Ieseanul Octav Chelaru premiat la Timishort. Scurtmetrajul sau Ocupat a fost votat cel mai bun film romanesc

Ieseanul Octav Chelaru si scurt metrajul sau Ocupat au luat premiul pentru cel mai bun film romanesc la Festivalul International de Film Timishort.

Cel mai bun video cu BlackBerry Priv iti arata cele mai importante calitati ale sale

BlackBerry Priv a fost anuntat oficial de companie, dar inca nu a fost lansat si nici nu a fost comunicat un pret pentru el. Totusi, este prezentat intr-un nou videoclip oficial.

La Expo 2015, Canon a aratat ce va mai fi fotografia in urmatorul deceniu si s-ar putea sa fie cel mai bun moment al ei

La fiecare cinci ani, Canon organizeaza o expozitie. Anul acesta s-a numit Expo Paris 2015 si s-a desfasurat, ei bine, in Paris. Cel mai mare producator de DSLR-uri inca mai are de lucru in acest domeniu, iar printre noutati au fost senzorul de 250 de megapixeli si cel care vede in intuneric.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid

Real Madrid a invins cu 3-0 pe Levante, in etapa a 8-a a campionatului spaniol, partida care i-a prilejuit lui Cristiano Ronaldo stabilirea unui record important.

Sfaturi pentru a fi un tata mai bun: ce trebuie sa faca barbatii pentru a fi un real ajutor in cresterea copilului

Sfaturi pentru a fi un tata mai bun. Multi barbati nu stiu cum se va schimba viata lor din clipa in care au un copil si se tem ca nu vor reusi sa fie tati buni pentru micutul lor. Scott Kelby, un tanar care a trecut si el prin aceste dileme, a scris o carte cu sfaturi utile pentru tatici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )