Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cel mai bun video cu BlackBerry Priv iti arata cele mai importante calitati ale sale

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun video cu BlackBerry Priv iti arata cele mai importante calitati ale sale

BlackBerry Priv a fost anuntat oficial de companie, dar inca nu a fost lansat si nici nu a fost comunicat un pret pentru el. Totusi, este prezentat intr-un nou videoclip oficial. continuă pe Adevărul

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unui gol, sambata, la meciul cu Levante, scor 3-0, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, el avand 324 de reusite, informeaza cotidianul As, citat de Mediafax.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unui gol, sambata, la meciul cu Levante, scor 3-0, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, el avand 324 de reusite, informeaza cotidianul As.

Turistii au decis: acesta este cel mai bun restaurant din lume, aflat la 2.827 km de Romania

La 2. 827 km de Romania, intr-un orasel din nordul Spaniei, puteti descoperi cel mai bun restaurant din lume, Martin Berasategui, potrivit alegerilor facute de turisti intr-un top TripAdvisor .

Un clip interactiv iti arata ce vad pilotii de avion la decolare si aterizare [VIDEO]

De cand Youtube a introdus optiunea de clipuri interactive, am vazut mai multe video-uri spectaculoase, creative si originale. Unul dintre cele mai recente iti permite sa experimentezi decolarea si aterizarea unui avion direct din cabina pilotului. Clipul a fost realizat de catre cei de la Swiss Airlines, iar avionul din clipul de mai sus este [] Un clip interactiv iti arata ce vad pilotii de avion la decolare si aterizare [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid

Real Madrid a invins cu 3-0 pe Levante, in etapa a 8-a a campionatului spaniol, partida care i-a prilejuit lui Cristiano Ronaldo stabilirea unui record important.

Un roman, in cel mai bun 11 al preliminariilor! Alegerea-supriza a UEFA

Romania s-a calificat cu emotii la Euro 2016, dar faptul ca apararea a dus greul in aceasta campanie a fost observat si de oficialii UEFA.

FOTO. Interzis pe sosele: Cum arata cel mai scump Opel Astra din lume

Producatorul german Opel a lansat cel mai scump Astra, insa care poate fi cumparat pentru a fi condus in circuitele de turisme, nu si pe drumurile publice. Cu 330 CP sub capota modelul se anunta o adevarata bestie.

Sfaturi pentru a fi un tata mai bun: ce trebuie sa faca barbatii pentru a fi un real ajutor in cresterea copilului

Sfaturi pentru a fi un tata mai bun. Multi barbati nu stiu cum se va schimba viata lor din clipa in care au un copil si se tem ca nu vor reusi sa fie tati buni pentru micutul lor. Scott Kelby, un tanar care a trecut si el prin aceste dileme, a scris o carte cu sfaturi utile pentru tatici.

Cel mai prost drum judetean din Vrancea, o aventura pentru masinile care se incumeta pe el. Caruta, cel mai folosit mijloc de locomotie

Drumul judetean DJ 204 L Chiojdeni - Catauti este cu siguranta cel mai prost drum judetean din Vrancea, devenind complet impracticabil cand ploua.

Afla povestea Molecule F, cel mai mare mall online al designerilor romani

In 2010, Mirela Bucovicean, o antreprenoare cu experienta in presa scrisa, marketing si imobiliare lansa cu 5. 000 de euro Molecule-F. com , un site de moda care promova creatiile designerilor romani. Intre timp, site-ul a devenit cel mai mare mall.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )