Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cel mai bun joc de Playstation, ecranizat: au inceput filmarile la Uncharted

Playtech Playtech,
Cel mai bun joc de Playstation, ecranizat: au inceput filmarile la Uncharted

In timp ce majoritatea platourilor de productie au fost inchise din cauza pandemiei, exista si exceptii. Se pare ca au inceput filmarile la Uncharted. Tom Holland va juca rolul principal in. continuă pe Playtech

Dragon`s Dogma, cel mai nou joc video ecranizat de Netflix, are o data de lansare

Netflix are un istoric destul de bun cand vine vorba de ecranizarii din alte medii, inclusiv jocuri video. in 2020, va continua acest trend cu Dragon`s Dogma, un joc clasic pentru console transpus.

Reteta sos de usturoi cu suc de rosii. Prepara cel mai bun dressing pentru gratar

Mujdeiul de usturoi cu sos de rosii este un preparat ideal pentru gratar. Asadar, daca planuiti sa faceti un gratar in acest weekend, nu uitati si de acest dressing care va da savoare carnii fripte pe gratar. Reteta sos de usturoi cu suc de rosii Ingrediente sos de usturoi cu suc de rosii 2 capatani .

Ce nota a primit Ianis Hagi dupa golurile cu Lyon. A fost cel mai bun de pe teren

Ianis Hagi a stralucit in cea mai importanta partida amicala din presezon pentru Glasgow Rangers, 2-0 cu Lyon. Decarul nationalei Romaniei a marcat ambele goluri, in decurs de cinci minute, in poarta lui Ciprian Tatarusanu. Rangers a reusit sa se impuna in ciuda faptului ca a jucat cu un om in minus inca din prima .

Cel mai actual joc din 2020 este despre universul post pandemie: ce scop are si de ce este gratuit

In mod traditional, jocurile noi de la diversi dezvoltatori sau publisheri erau anuntate in cadrul unor conferinte de anvergura, cu un public global. Pentru ca toate au fost anulate in 2020,.

USR, despre DNA-ul padurilor: Daca voia un text de lege mai bun, Orban avea 100 de parlamentari care puteau sa faca modificari la proiect, dar nu au facut-o

Reprezentantii USR au transmis, referitor la Legea care prevede infiintarea DNA al padurilor sesizata de Guvern la CCR, ca in cazul in care Ludovic Orban dorea un text de lege mai bun, aveam la dispozitie circa 100 de parlamentari PNL care puteau modifica proiectului, insa nu au facut-o. USR sustine ca PNL nu este un partener cinstit, iar scuzele invocate de seful Executivului demonstreaza ca protejeaza mafia taierilor ilegale de paduri.

Moarte invaluita in mister in Spania. Cum a sfarsit o romanca de 31 de ani, plecata la Madrid pentru un trai mai bun

O calaraseanca, in varsta de 31 de ani, a sfarsit cumplit la Madrid unde pleacase pentru un trai mai bun. Madalina Neacsu, de 31 de ani, a fost ucisa in urma cu cateva zile. O ancheta a fost deschisa de autoritatile spaniole pentru a se stabili ce a provocat decesul tinerei. Suspect in acest caz este chiar iubitul fetei, care a fost deja retinut.

Cel mai mare secret al lui Meghan Markle. Cum a ajuns sa se marite cu Printul Harry

Multi s-au intrebat de-a lungul timpului cum a reusit ca actrita Meghan Markle sa vina in atentia Printului Harry. Cum a ajuns sa se marite cu cel caruia i-a daruit un copil si care este secretul pe care putini l-au stiut pana acum? Care este cel mai mare secret al lui Meghan Markle? Meghan Markle .

Florin Georgescu are cel mai mare salariu de la stat si doua pensii, din care una speciala. in 2017, prim-viceguvernatorul BNR se pronunta pentru impozitarea progresiva

Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, pe langa faptul ca e pensionar special, mai are si cel mai mare salariu de bugetar din Romania. Potrivit celei mai recente declaratii de avere, depusa pe 15 iunie,.

Cum arata fetita Elenei Gheorghe. Cantareata, mesaj emotionant despre cel mai important om din viata ei

Elena Gheorghe este o mama extrem de fericita, mai ales de cand familia s-a marit. Micuta ei le face zilele mai fericite tuturor cu nazbatiile marunte de zi cu zi. Iata cat de mult a crescut! Cat de mult a crescut fetita Elenei Gheorghe Elena Gheorghe pare ca are o viata trasa la indigo cu .

Coronavirus: Tokyo ridica starea de alerta la rosu, cel mai inalt nivel

Autoritatile din Tokyo au ridicat miercuri starea de alerta cu privire la coronavirus la rosu, cel mai inalt nivel, cresterea record a numarului de noi infectii din ultimele zile provocand alarmare in capitala Japoniei, relateaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )