Libnet.ro
UNICEF

23:00

Yoko Ono realizeaza cel mai mare semn al pacii, pentru a-l aniversa pe John Lennon

Adevărul Adevărul,
Yoko Ono realizeaza cel mai mare semn al pacii, pentru a-l aniversa pe John Lennon

Artista Yoko Ono vrea sa adune intre 6. 000 si 10. 000 de persoane in Central Park din New York, pe 6 octombrie, pentru a realiza cel mai mare semn al pacii, cu ocazia implinirii a 75 de ani de la nasterea muzicianului John Lennon, scrie nme. com. continuă pe Adevărul

Italia vrea sa iNCHIDA cel mai mare centru pentru imigranti din Europa. Care este motivul

Guvernul de la Roma vrea sa inchida cel mai mare centru pentru imigranti din Europa, pe fondul problemelor din centrul de primire pentru solicitantii de azil CARA) din Mineo Sicilia, sudul Italiei).

Cel mai mare spital privat de recuperare din Romania s-a deschis langa Cluj. Ce dotari are si cat a fost investitia

Pe drumul care te scoate din Cluj si te duce spre judetul Salaj a fost inaugurat joi, 10 septembrie, cel mai mare spital privat de recuperare din Romania. Institutia se numeste Polaris Medical, se afla in satul Suceagu din comuna Baciu, are o echipa de 150 de medici, asistenti si personal auxiliar si ofera servicii de recuperare neurologica, cardiovasculara, psihiatrie, reabilitare medicala si ingrijiri paleative.

Lugera: Cel mai mare salariu oferit in 2015 a fost de 10.000 euro net pe luna unui director financiar

Cel mai bine platit manager recrutat de Lugera in 2015 este un director financiar al carui salariul urca pana la 10. 000 de euro net, a declarat pentru WALL-STREET. RO Cristina Savuica, sefa organizatiei.

Ce a planuit Yoko Ono pentru aniversarea lui John Lennon

Pe 9 octombrie se implinesc 75 de ani de la nasterea muzicianului John Lennon, iar Yoko Ono, vaduva acestuia, vrea sa marcheze acest eveniment prin realizarea celui mai mare semn al pacii.

Italia vrea sa inchida cel mai mare centru pentru primirea imigrantilor

In timp ce premierul interimar elen a anuntat duminica deschiderea a doua noi centre de primire pentru migranti si refugiati, acumularea de probleme in centrul de primire pentru solicitantii de azil CARA) din.

VIDEO. Cel mai tupeist hot din lume, in actiune

Acest hot a uimit pe toata lumea cu tehnica lui. Unii au comentat ca, probabil, e ceva in neregula cu victima - are probleme de vedere. in orice caz, tanarul poate lua oricand premiul pentru cel mai mare tupeist.

Ce puteti vedea la Comedy Cluj, cel mai mare festival de comedie din Estul Europei

Comedy Cluj. A saptea editie a Festivalului lnternational de Film Comedy Cluj va avea loc la Cluj intre 16 si 25 octombrie 2015 si, spun organizatorii, va fi cea mai atractiva de pana acum. Festivalul se va desfasura intr-o noua formula care va imbina filmul si teatru.

Fostul presedinte al Uruguayului s-a oferit sa gazduiasca 100 de copii sirieni orfani: Cel mai sarac fost sef de stat din lume, cunoscut pentru eforturile sale de mentinere a pacii

Criza refugiatilor sirieni atinge si America de Sud. Cel mai sarac fost presedinte de stat din lume, Jose Mujica, a anuntat, in acest context, ca isi deschide casa lui din Uruguay pentru o suta de copii.

Chip-ul care se autodistruge este cel mai sigur mod de a proteja datele

Cei de la Xerox au creat un chip capabilde a oferi un nivel sporit de securitate gratie unei abilitati extrem de interesante. Avand in vedere cantitatea din ce in ce mai mare de date important pe care oamenii o stocheaza pe carduri de memorie sau stick-uri USB, este normal sa vedem metode de protectie din [] Chip-ul care se autodistruge este cel mai sigur mod de a proteja datele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare greseala pe care o poti face cand cumperi iPhone 6s sau 6s Plus

Pentru inca un an, Apple vinde un iPhone de 16GB. Desi iPhone 6s este prezentat drept cel mai avansat telefon al momentului, n-ar trebui sa faci aceasta mare greseala cand il vei cumpara.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )