Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cititul este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru sanatatea ta

Adevărul Adevărul,
Cititul este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru sanatatea ta

Conform celor mai recente studii, doar 6 minute de citit iti pot reduce nivelul de stres cu 68%, mai mult decat orice alta activitate menita sa te relaxeze. continuă pe Adevărul

Rooney, cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei

Atacantul Wayne Rooney a devenit, marti, cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei, dupa ce a inscris din lovitura de la 11 metri impotriva Elvetiei.

Wayne Rooney a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei

Atacantul echipei Manchester United, Wayne Rooney, a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei, dupa ce a marcat golul sau cu numarul 50 in meciul cu Elvetia, din preliminariile Euro-2016, informeaza Mediafax.

Wayne Rooney, cel mai bun golgheter englez din istorie. Cate goluri a marcat

Wayne Rooney a devenit cel mai marcatorul all-time din istoria Angliei. El a inscris golul cu numarul 50 in partida Anglia - Elvetia, din preliminariile Euro 2016.

Este cel mai nou model de la Bentley. Primul vehicul sportiv de teren, din categoria SUV

Celebra marca de automobile de lux Bentley va produce, pentru prima data, un vehicul sportiv de teren, din categoria SUV. Noul model, care a primit numele Bentayga, va fi, bineinteles, cel mai luxos si.

Master chef din Delta Dunarii: doua gospodine din Sfantu Gheorghe au preparat cel mai bun bors de peste. Reteta-minune a peparatului traditional

Doua gospodine din Sfantu Gheorghe au luat premiul cel mare la Festivalul Borsului de Peste din Delta Dunarii, care s-a desfasurat la Crisan. Dumitrita Ivanov si Alexandra Varenic au preparat cel mai bun bors de peste din Delta Dunarii.

Wayne Rooney a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei

Atacantul echipei Manchester United, Wayne Rooney, a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei, dupa ce a marcat golul sau cu numarul 50 in meciul cu Elvetia.

Thomas Leicht, Gothaer: Nu este cel mai prielnic climat de crestere, dar suntem convinsi ca rezultatele vor fi din ce in ce mai bune

Primele sase luni ale anului au adus pentru Gothaer Asigurari Reasigurari un volum de prime brute subscrise de 36,41 milioane lei, conturand un portofoliu selectiv subscris de asigurator, intr-o dinamica in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut. Liniile de asigurari care au performat au fost in special asigurarile agricole, asigurarile de garantii, dar si asigurarile auto CASCO, unde eforturile asiguratorului depuse in managementul portofoliilor sunt vizibile in rezultatele inregistrate.

Cel mai bun elev din lume la Astronomie si Astrofizica este roman

Denis Turcu a fost elev al Colegiului Nicolae Balcescu Braila la gimnaziu. A plecat la Liceul International de Informatica din Bucuresti in clasa a IX-a, primind din partea scolii internationale private.

Poate cel mai bun motiv pentru care Sony Xperia Z5 Premium cu ecran 4K e inutil

Sony, cand vine vorba de telefoane, este ca Titanicul in ultima ora: se scufunda si inca nu stie precis de ce. Recent, a anuntat Xperia Z5 Premium cu ecran 4K, dar sunt doar vorbe goale, caci 4K nu functioneaza decat in anumite momente, in rest este un amarat de full HD.

Oblete din Dunare care rade la soare. Secretul celui mai bun peste uscat pentru iarna, pregatit de gospodine in Baragan

Cel mai bun peste uscat se pregateste toamna si se pune la pastrat pentru serile in care viscolul spulbera Baraganul. O reteta simpla cu oblete din Dunare, un peste mic, dar deosebit de gustos, face toti banii iarna. Pus pe plita, pe gratar sau pe disc, alaturi de legume coapte, saramura din deliciosul oblete nu are rival.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )