Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cel mai bun motiv sa faci sport: primesti ciocolata printata 3D, daca alergi [VIDEO]

Playtech Playtech,
Cel mai bun motiv sa faci sport: primesti ciocolata printata 3D, daca alergi [VIDEO]

S-au dus vremurile in care era greu sa slabesti. Acum, nu numai ca ai tot felul de dispozitive si aplicatii care te ajuta in acest sens, dar poti sa fii recompensat si in moduri neconventionale pentru efortul depus. intr-un experiment stiintific recent, 10 familii din Melbourne vor avea o imprimanta 3D acasa, cu scopul de [] Cel mai bun motiv sa faci sport: primesti ciocolata printata 3D, daca alergi [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Clasamentul ATP: Marius Copil ramane cel mai bun tenisman roman al momentului

Marius Copil ramane cel mai bun tenisman roman al momentului, cu toate ca a coborat trei locuri in clasamentul ATP, de pe 186 pe 183, cu 274 puncte, scrie Agerpres. Tenismenul roman Victor Hanescu a ajuns.

4 motive pentru care acest telefon este considerat cel mai bun din istorie: cum paleste in fata smartphone-urilor de azi

Desi momentan nu mai produce telefoane, dupa ce si-a vandut divizia de mobile catre Microsoft, Nokia ramane un simbol cand vine vorba de telefoane, fiind compania care a reusit sa vanda modelele sale in sute de milioane de exemplare. Chiar daca promite.

4 motive pentru care acest telefon este considerat cel mai bun din istorie: cum ia fata smartphone-urilor de azi

Desi momentan nu mai produce telefoane, dupa ce si-a vandut divizia de mobile catre Microsoft, Nokia ramane un simbol cand vine vorba de telefoane, fiind compania care a reusit sa vanda modelele sale in sute de milioane de exemplare. Chiar daca promite.

Actiunile Sinteza Oradea, in crestere cu 5,84%

Titlurile producatorului de ambalaje de sticla Stirom STIB) s-au apreciat cu 5,84%, in perioada 12-19 iunie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament in intervalul analizat.

Actiunile Carpatica, cea mai mare apreciere din BET-XT

Titlurile Bancii Comerciale Carpatica BCC) s-au apreciat cu 4,26%, in perioada 16-23 iunie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui extins al BVB, BET-XT.

Cum te ajuta cel mai mare producator de procesoare mobile sa faci fotografii mai bune [VIDEO]

Qualcomm a fost in atentia tuturor in ultimele luni, dar nu dintr-un motiv bun. Compania a decis sa-si spele un pic imaginea si sa arate tuturor ca indiferent ca se incalzesc sau nu, procesoarele care ii parasesc fabrica ofera telefoanelor noastre superputeri. Procesorul Snapdragon 810 este inconjurat de controverse de cand s-a demonstrat ca se [] Cum te ajuta cel mai mare producator de procesoare mobile sa faci fotografii mai bune [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Microsoft a facut un motor de cautare pentru YouTube mai bun decat Google

Cei de la Microsoft au gasit o modalitate prin care sa te faca sa accesezi Bing, inainte de a cauta un video pe YouTube. Microsoft a actualizat functia de cautare video a Bing saptamana asta, iar rezultatul final e destul de bun. Implica previzualizari in miniatura mai mari si mai clare ale clipurilor, care pot [] Microsoft a facut un motor de cautare pentru YouTube mai bun decat Google Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Copa America: Programul sferturilor - Argentina vs Columbia, cel mai interesant meci

Brazilia, Peru si Columbia au completat tabloul celor mai bune opt echipe de la Copa America. In sferturi, Argentina vs Columbia va fi cel mai interesant meci, cel putin la prima vedere.

Microsoft a facut un motor de cautare YouTube mai bun decat Google

Sunt sanse mici ca YouTube sa isi piarda vreodata titlul de rege al video-urilor online, dar cei de la Microsoft au gasit o modalitate prin care sa te faca sa accesezi Bing inainte sa cauti un clip. Microsoft a actualizat functia de cautare video a Bing saptamana asta, iar rezultatul final e destul de bun. [] Microsoft a facut un motor de cautare YouTube mai bun decat Google Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO/FOTOGALERIE Noul MINI Clubman se prezinta. Cel mai spatios MINI creat vreodata

MINI a prezentat online noua generatie a modelului MINI Clubman, cel mai spatios model al marcii, care beneficiaza de un portbagaj de 360 litri si ofera locuri pentru cinci pasageri. Pentru prima data, pe MINI este disponibila acum si o cutie de viteze automata cu 8 trepte, pe anumite motorizari, fata de maximum 6 viteze manuala si automata) pana acum. Acest model este pozitionat in clasa compacta si afiseaza un limbaj de design evoluat pentru marca, mai ales in interior. Totodata, modelul de business al marcii MINI integreaza, incepand cu acest model, posibilitatea de a impartasi masina cu alte persoane, atunci cand nu o folosesti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )